2777
2789
عنوان

بیاین از چیزای عجیبی که دیدیم و شنیدیم بگیم 😥🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 69 پست
وایییی منم همش حس میکنم تو یه دنیای دیگ یا کشور دیگ انگار خانواده یا دوستایی دارم همش یه خاطراتی میا ...

منم همینم ولی دلیلی براش جایی پیدا نکردم 

غیر این پسر دوباره یه زن رو تو ذهن دارم با قد متوسط و موهای روشن کوتاه که تو یه مرکز سری کار میکنه شبیه ازمایشگاه حتی میتونم نقاشی اون مرکزو بکشم پرده هاش همیشه کشیده اس یه مرد کت و شلواری که با هیچکس حرف نمیزنه هم اونجاس میدونم ایران نیست و اون زن کشته میشه حس نارضایتی اون زن تو وجود منه به اونم ک فکر میکنم نفسم کم میاد فشار میاد به سینه ام و عمیقا غمگین میشم حس میکنم یه ارتباطی باهاش دارم

[QUOTE=393411734]نه اخرین نفری که قبول شد با بومی شد 500  من با بومی میشدم 558 ولی من امتیاز بومی نداشتم 💔💔[/QUOT

خيلي خونده بودي درسته؟؟؟

منم تهرانم هيچ امتيازي ندارم(ن بومي نه متاهلي ن فرزند) هدفم اينه امسال بخونم ان شاالله قبول ميشم 

شما بازم ميخونيد؟

ازمونم حتما هست واسه پر شدن خزانه برگزار ميكنند

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم ولی دلیلی براش جایی پیدا نکردم غیر این پسر دوباره یه زن رو تو ذهن دارم با قد متوسط و موهای ...

الان سعی میکنم کمتر بهش فک کنم🥲

با احترام به همه هیترام ولی میپیچونمشون لای پیپرام😎😉
[QUOTE=393411734]نه اخرین نفری که قبول شد با بومی شد 500 من با بومی میشدم 558 ولی من امتیاز بومی ند ...

اونقدر خوندم ک بیناییم از دست رفت . .. درصد هام همه بالا . اگه ظریب شاغلین باشه دیگه شرکت نمیکنم

بسوززززز ک بدجور سوزوندمت البته یادم رف بگم تورو خدا زده همینجوریشم رفوزه شدی😂 از شدت رفوزه شدن حق ...

فعلا که ریدی آب هم قطع . تعداد اشتباهات زیاد شده بفمر یه دله دزدی جای دیگه باش جادوگری رو بزار برا تو فیلما که تو بیکاری نگاه میکنی 😝😝😝😝😝😝