2777
2789
عنوان

بیاین از چیزای عجیبی که دیدیم و شنیدیم بگیم 😥🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 69 پست
انگار قرار نیست اسرار اون جهان رو بشه من وقتی بچه بودم موقع اذان صبح حس میکردم کشیده میشم به سمت اس ...

شما  صحنه ایی از یک حقیقت را دیدی 

منم  خوابهایی عجیب وصادق دیدم گه البته بها موصوع تاپیک صدق  نمیکنه 

چون گفتن کارهای عجیب

به نطرم کارهای عجیب بچه هارا هم بگیم خیلی پربازدید میشه 

کارهای عجیب  وعریب یا حرفهای عجیب و بزرگتر ازسن بچه ها  نه ؟

این رویای شفافه خیلی ام باحاله منتهی نباید به ادمای تو خواب بگی من دارم خواب میبینم، اینجاش ترسناک م ...

چی میشه مگه 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چیه من همیشه یه پسری تو ذهنم هست حس میکنم این صحنه هاش رو دیدم یا اونجا بودم تو یه جای صنعتی ...

وایییی منم همش حس میکنم تو یه دنیای دیگ یا کشور دیگ انگار خانواده یا دوستایی دارم همش یه خاطراتی میاد تو ذهنم خیلی دلتنگ میشم براشون با اینکه اصلا نمیدونم چه شکلی ان مخصوصا با بعضی از اهنگا همش میان تو ذهنم 

فک کردم تنها من اینجوریم😐💔💔 

با احترام به همه هیترام ولی میپیچونمشون لای پیپرام😎😉

مادرم جایی رفته بود قرار نبود تا چند روز بیاد ولی ی کاری براش پیش اومد و مجبور شد صبح زود بدون خبر برگرده خونه اینم بگم ک ما نمیدونستیم قراره بیاد

ساعت هفت صبح بود من خواب بودم ی دفعه مادرم بلند اسممو صدا زد از خواب بیدار شدم یک دقیقه بعد ک بیدار شدم مادرم در حیاطو باز کرد اومد خونه...

اصلا خواب نمیبینم من اصلا اصلاعلتش چیه؟سالی یبارم خواب نمیبینم

خیلی خوبه که  حدیث از پیامبر ص داریم که 

كسي از شما از اينكه خواب ديدن از او برداشته شده است غمگين نباشد؛ زيرا هر گاه كسي در علم و دانش ريشه دار و محكم شد، خواب ديدن از او برداشته شود

توضیح بیش تریعنی چی؟

اعتقاد داشت که اینکار انرژی خوبی داره و ... مثلا وقتی میخاست بره یه ساختمونی ک اونجا کارش راه بیفته سه مرتبه با ماشین دو اونجا میچرخید.. اعتقاد داشت اعداد 3 و 6 و 9 انرژی دارن میگفت تمام راز های هستی تو یه صندوقچه ای که رمزش این اعداده