یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🤕🥺ماها که اینطوریم کمبود وزن هم داریم 😕شما دکتر نرفتی؟
والا دکتر زنان ک یک ماه پیش عملم کرد ده کبلو کم کردم الان بشدت لاغرترم شدم ک هروقت دکترم منو میبینه میگه ترخدا فقط چاق شو روند بیماریت رو ول کن 🤕دوتا پودر بهم گفت والا میترسم بگیرم بخورم الان بقدری لاغرشدم ک لباس دوماه پیشم سایزم نیست افسرده تر شدم 😭
قبل از اینم دکترای مختلف رفتم خواستم خودم چاق بشم از بیماری و عواقبشون ترسیدم بخدا😭
خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
💕💋از همین میترسم دیگه ... قرص ها فقط موقتی آدمو آروم میکنن مشکل ریشه ای حل نمیشه چرا عصبی شدی گلم
دقیقا😔
سر شب با دختر عموم دعوام شد حرف های خیلی زشتی بهم زد ، خانواده هم طرف اونو گرفت (چون حرفای زشتش رو نشنیدن)من شدیدا حالم بده ، هیچی نمیتونم بخورم ، خیلی گریه کردم باید آب بخورم آروم بگیرم ولی اگه لب به چیزی بزنم بالا میارم میدونم😣😔🥲