2777
2789
عنوان

کیا دچار بی اشتباهی عصبی هستن 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 66 پست
خوشگلم یوقت سرخود قرص ضد افسردگی نخوری خودتو داغون کنی این قرصا برای موقعی که دیگه کار ازکار گذشته ب ...

نه دورت بگردم سر خود مصرف نمیکنم

بخاطر پرکاری تیروئید رفتم دکتر غدد، گفت باید استرست رو پیش روانپزشک درمان کنی ، ارجاع داد به اون 

بخاطر مشکلات شدیدی که تو زندگی داشتیم افسردگیمم عود کرده ، حالا شوهرم اصرار رو اصرار که بریم روانپزشک بهتر میشی ازین حال در میای ...

ولی من میدونم که مشکل زندگیم ساختمون مشترک با خانوادشه این که دیگه با قرص و دارو حل نمیشه 💔😭

هرکاری هم فکرشو کنی انجام میدم ... ورزش، رقص، کارای هنری، نوشتن افکار منفی ، قرآن خوندن ، کتاب خوندن ...

ولی فقط یک هفته حالم خوبه بعدش میریزم بهم🥺

الانم میترسم برم روانپزشک ، وابسته داروها بشم یا حالم بدتر شه 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

نه دورت بگردم سر خود مصرف نمیکنمبخاطر پرکاری تیروئید رفتم دکتر غدد، گفت باید استرست رو پیش روانپزشک ...

عزیدلم خدا بهت صبر بده من خودم تازه جداشدم

ریزشمو معده درد عصبی تیک عصبی گرفتم کلی هم لاغر شدم بی اشتهایی که نگم 

ایشالا درست میشه با شوهرت حرف بزن یه فکری کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیدلم خدا بهت صبر بده من خودم تازه جداشدمریزشمو معده درد عصبی تیک عصبی گرفتم کلی هم لاغر شدم بی اشت ...

قربونت برم الهی 

انشالله آرامش و عشق و خوشبختی نصیب شما بشه 

درست نمیشه خواهر 

چسبیده به ننه بابای پیر و زبون نفهمش

عزیزم دکتر بهت داد یا میشه خودسر مصرف کرد؟ببخشید میشه راهنماییم کنین !چند وقته استفاده میکنی عزیزم؟ ...

زیر نظر دکتر بودم ،داروهای دیگه هم بود ،همه رو کم کم قطع کرد ،ولی اینو فعلا استفاده میکنم، اصلا خودسرانه قرص نخور ،حتما برو دکتر ،من اعصاب و روان میرفتم 

زیر نظر دکتر بودم ،داروهای دیگه هم بود ،همه رو کم کم قطع کرد ،ولی اینو فعلا استفاده میکنم، اصلا خودس ...

نه عزیزم خودسر مصرف نمیکنم 

دکتر غدد منو ارجاع داد به روانپزشک بخاطر استرس و ...اما میترسم برم وابسته به داروها شم یا نتیجه بخش نباشه ...