2777
2789
عنوان

اکر خانواده شوهر برا شما ی گرم طلا نخریده باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 9231 بازدید | 206 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به وضع مالیشون و شرایطشون داره ممکنه اون موقع تو شرایط خوبی نبوده باشن یا کارهای دیگه واسه شما ...

ببین برا ما خونه خریدن ی خونه کوچیک بدون هیچ وسیله ای نه کمد دیواری نه کابینت شوهرم با قرض بعد عروسی هی کم کم خونه رو تکمیل کرد طلام یک گرم برا من نخریدن گفتن نداریم ولی الان ی خونه لوکس فول امکانات برا عروس جدید خریدن نگفتن نداریم با وام و قرض رفتن طلام خریدن

ببین برا ما خونه خریدن ی خونه کوچیک بدون هیچ وسیله ای نه کمد دیواری نه کابینت شوهرم با قرض بعد عروسی ...

عروس جدید چه نسبتی باهاشون داره؟

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
قبل اینکه قطع رابطه کنی شوهرتو بنداز به جونشون کلا یه دعوا درست کن نزار همینجوری خوش خوشانشون باشه

شوهرم پشتم نبست این جور مواقع میگه خودم برات میخرم ابرو ریزی نکن

اون زمانی ک نخریدن باید ری اکشن نشون میدادی

میگفتی تا سرویس و.. نخرید از خونه پدرم تکون نمی‌خورم 

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

ببین برا ما خونه خریدن ی خونه کوچیک بدون هیچ وسیله ای نه کمد دیواری نه کابینت شوهرم با قرض بعد عروسی ...

آفرین که بازم خریدن مال من که شرط ضمن عقدم بود خونه خریدن پدرشوهرمم جلوی همه می‌گفت من میخرم من نمیذارم مستاجر باشن الان ده ساله که منتظر خونه ام اونا هم صدایی ازشون در نمیاد 

اون زمانی ک نخریدن باید ری اکشن نشون میدادیمیگفتی تا سرویس و.. نخرید از خونه پدرم تکون نمی‌خورم

همیشه چوب این‌ خوردم که گفتم من خونه بابام خوردم پوشیدم عارم میاد بخاطر لباس و طلا دعوا بندازم