2777
2789

بله مامان من اینجوریه 

بچه ها لطفاً راهنماییم کنید 

من آدم درون گرایی ام یعنی درون گرا شدم چون شخصیتم خورد شده عقده ای شدم همش سرم تو درس و کتابه چون پشتوانه ای ندارم 

هفده سالمه یادمه کلاس پنجم که بودم خوشم نیومد از معلوم تعریف کنم پیش فامیلا مثلا عمم اینا میومدیم خونه مامانم انواع اقسام فحش های ناموسی از جمله جن.ده خراب جنایتکار و ج.نده پولی رو بهم نسبت میداد که چرا من تعریف می‌کنم پیش بقیه فردا بهم بگن خراب 

و من به مرور از اون آدم با ذهن سالم و شاد تبدیل به یه عقده ای ساکت شدم 

هیچ هم سن و سالی تو فامیل ندارم امشب مهمونی بودیم واقعا خوشم از بحث رب گوجه و رب انار نمیاد که شرکت کنم داخلشون پس رفتم تو گوشی با دوستام حرف زدم 

همون روز شوهر عمم داشت نیکفت خواهر زادش گستاخه

الان اومدیم خونه و من همش دارم گریه میکنم چون مادرم بهم میگه تو جن.ده ای که تو گوشی بودی الان بقیه دارن میگن تو خرابی 

بخدا خودش میشینه پیش بقیه کسی از بدی من میگه تشویقش می‌کنه دیگران بهم زور گرفتن 

میشه راهنماییم کنید 

بگو تره ب تخمش میره حسنی ب باباش 

اگ من خر ابم ببین ريشش از کجا آب میخوره😒

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)