یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من باشم اصلا به روی خودم نمیارم ولی هیچ عزتی نمیزارم سرشون ،مثلا اگه دعوتم کردن همیشه میرم سفره پهن چرا نرم ،ولی دعوتشون نمی کنم سال یه بار وتحویلشون نمی گیرم،کلا عزتی سرشون نمی زارم ،رفتم خونشون می خورم ولی کمک چندانی نمی دم قطع رابطه درست نیست واین که طلاهایی که برات نخریدن همسرت باید بخره هرماه یه مبلغی بگیر جمع کن دو برابر اون عروس طلا بخر
اخ که چقدر من احمقم . همین اشتباهو کردم بچه ام و خودم مستاجر اونام که نگم بهتره خونمونو نمیدن توش ن ...
خودت برو سر اونا بشین فعلا مدرسه ها تعطیله یه هفته ده روز بشین بگو پول اجاره و رهنی صاحب خونه خواسته ندارم یه مقدار وسیله ببر از اونجا بلند مشو تا اونا برن فقط مقاومت کن الهی خدا کمکت کنه برات دعا میکنم خواهر عزیزم
صد در صد مادر من جهاز خودشو به زن عموی کوچیکم داد چون زمانی ازدواج کرد با مادربزرگم زندگی میکرد وسای ...
چقدر بی چشم و رو بودن اونا وای 😳با این کاراشون هم حس بد میدن از خوبی کردن هم مالت رفته هم زندگیت هم عذاب وجدان میگیری برای بچه هات و خودت ای بابا
ولی اینو راست میگیا برادرشوهر من الان حدود دو میلیارد بدهکاره که شوهرم چکاشو داده و داره پاس میکنه بماند که چقدر اعصاب خوردی بود تا طلبکارا راضی شدن الان برادرشوهرم برای شوهرم کار میکنه خب با اون همه قرض و اینا که شوهرم داره پولشو میده در حد تو جیبی به خودش میده خودشم راضیه دیگه بعد اون روز جلو جمع ۱۶ نفره مادرشوهرم نه گذاشت نه برداشت گفت این بیچاره که داره مجانی کار میکنه پولی نمیگیره !!! همه چی رو هم میدونه تا دیروز یکسره آبغوره میگرفت الان باز پررو شدن 🫤شوهرمم زد به در شوخی که آره من زرنگم ببین چطوری از مردم کار میکشم مفتی حتی جمعه ها هم میفرستمش سر کار بعد باز داداش دیگشون برگشته میگه تو داری ماهی ۱۵ بهش میدی پولی نیست دیگه میخواستم قاطی کنم که پس اون همه چک خودشون دارن پاس میشن از کجا میان باز گفتم تو بحث مادر و پسرا دخالت نکنم
خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر