2777
2789
عنوان

اون تاپیک قفل شد

139 بازدید | 24 پست

بزرگوار اون تاپیک قفل شد نتونستم جواب بدم گفتم اگر دوست داشتید باهم بحث و گفتگو داشته باشیم 

در مورد حرف تون هم از حرف ایشون که گفتید هم می تونند هزاران تحریف کرده باشند 

شما تا حالا کتاب نوشتید تا بدونید بیشتر اوقات تمام حرف های شما رو چاپ نمی کنند؟

و ببینید بیشتر اوقات طبق سلیقه ویراستار کتاب تون چاپ میشه ؟

اگر شما کتاب ننوشنید بنده بارها مراحل چاپ کتاب رو زیر و کردم تا بتونم حرف خودم نقل قول بشه ولی نشد و منصرف شدم

عزیزم ما هر وقت تونستیم نسخه خام و دست نوشته یک نفر رو ببینیم می تونیم بگیم تقریبا صد در صد حرف خودش هست 

@دخترایرونی57‍ 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

سلام گلم خوبی 

خیلی وقته ندیدمت کاربر خوب سایت 😍

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت عزیز دلم ♥️شما خوبی عزیزم؟

قربونت گلم ❤️

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

موضوع حرفت چی بود؟

تو یک تاپیک بحث سر اعتقاد به تناسخ بود 

حقیقتش حرفم این هست که نمیشه صد در صد یک چیزی رو رد یا تایید کرد

نظر شما چی هست ؟

تو یک تاپیک بحث سر اعتقاد به تناسخ بود حقیقتش حرفم این هست که نمیشه صد در صد یک چیزی رو رد یا تایید ...

۱۰۰ درصد از نظر کی؟

انسان به غیر از معصوم عملشون و تفکرشان کاااامل نیست پس بهتره اطمینان کنیم به قرآن و معصومان 

و رد میکنم تناسخ رو

تو یک تاپیک بحث سر اعتقاد به تناسخ بود حقیقتش حرفم این هست که نمیشه صد در صد یک چیزی رو رد یا تایید ...

اعتقاد به تناسخ حرام هست 

البته اگه مثل من معتقد باشید 

نداشته باشید که هیچی 

۱۰۰ درصد از نظر کی؟انسان به غیر از معصوم عملشون و تفکرشان کاااامل نیست پس بهتره اطمینان کنیم به قرآن ...

اما بطلان تناسخ از اين جهت است که وقتي نفس به تدبير نطفه اي اشتغال يافت، اگر طبق نظر تناسخي‌ها نفس ديگري هم بر آن تعلق گيرد، نتيجه آن مي‌شود که بدن داراي دو روح گردد و اين غير ممکن است؛ زيرا محال است يک چيز داراي دو ذات يعني دو نفس باشد، چون هر فردي در درون خود فقط يک نفس احساس مي‌کند. بنابراين تناسخ مطلقا محال است

۱۰۰ درصد از نظر کی؟انسان به غیر از معصوم عملشون و تفکرشان کاااامل نیست پس بهتره اطمینان کنیم به قرآن ...

حقیقتش صد در صد از نظر یک انسان 

چون حس می کنم صد در صد فقط برای خداست 

و صفر مطلق هم برای عدم

قرآن و معصومین رو که واقعا قبول دارم

نه بحثی ندارم

وقتی امام صادق و امام رضا به صراحت تناسخ رو رد میکنن من دیگه حرفی برای گفتن ندارم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

حقیقتش صد در صد از نظر یک انسان چون حس می کنم صد در صد فقط برای خداست و صفر مطلق هم برای عدمقرآن و م ...

بله ۱۰۰ درصد که میگم درمورد معصومان در طول فاعلیت خدا نه در جدای از آن و در عرض..

وقتی در طول فاعلیت خدا باشه شرک نیس

شما کتاب در زمینه منطق و عقاید و کلامی اگه مطالعه داشته باشید خیلی میتونه تو این رمبنه کمکتون کنه بانو

سوالی بود در خدمتم