2777
2789
عنوان

اون تاپیک قفل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 24 پست
نه بحثی ندارموقتی امام صادق و امام رضا به صراحت تناسخ رو رد میکنن من دیگه حرفی برای گفتن ندارم

پس واقعا عذرخواهی می کنم شما رو تگ کردم🌹

امیدوارم بنده رو ببخشید 

و اگر حرفم هم حالت انتقاد تند گرفته هم واقعاً عذرخواهی می کنم 🙏

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ۱۰۰ درصد که میگم درمورد معصومان در طول فاعلیت خدا نه در جدای از آن و در عرض..وقتی در طول فاعلیت ...

چشم حتماً 🙏 

سپاس از لطف تون 

روایات تو این زمینه هسن و واقعا خودم خیلی علاقمند هستم درموردش صحبت کنیم ولی خب متاسفانه سایت یه محد ...

اگر یک سری مشکلات و بی احترامی به عقاید نبود شاید این محدودیت ها هم نبود 

و از طریق بارش فکری ها می شد فکرهای عمیق تری پرورش داد

دقیقا سوال باید جوابش گرفته بشه و گرنه تبدیل به شبه میشه و بد مسیری هست شبه

دقیقاااا 

اما متاسفانه ابن روزها اکثراً به نظرات دیگران احمقانه و به نظرات خودشون عاقلانه نگاه می کنند همین نگاه بالا به پایین یک سری بی احترامی ها به وجود میاره و همین به مرور باعث سکوت عمیق متفکرانی که می خوان به جامعه کمک کنند هم میشه 

الآن اساتیدی می بینم که الان هرچی ازشون نظر می پرسیم هیچ جوابی نمیدند در صورتی که چند سال پیش جزو افراد فعال تو نشر نظرات شون بودند 

این ها دقیقاً در جربان شون بودم که بعد از نظراتی که دادند بهشون توهین شد و از گروه رفتند با وساطت ما هم که به گروه برگشتند انگار تو سکوت مطلق فرو رفتند 🥀