2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب تصادف کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 81 پست
مگه میشه یسال بیمه نداسته باشه؟شوخی میکنی‌؟

نبخدا جدی میگم

میگم که بیکار بود کار نداشت از روی بی پولی بیمه نکرد 

ماشین اکثرا دست من بود حتی 

من خودم خیلی محتاطم تو رانندگی

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
اره ایشالا شکایت کنه ولی شانسی که این داره میدونم همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه من میمونم با یه دن ...

گویا تهدیدش کرده

اما خسارتا رو از جیبش بده حالش میاد سر جاش

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبخدا جدی میگممیگم که بیکار بود کار نداشت از روی بی پولی بیمه نکرد ماشین اکثرا دست من بود حتی من خود ...

اخه چی بگم بهت

میزدی ی بچه رو میکشتی میشد قتل عمد.

جدا عقل ندارین

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
گویا تهدیدش کردهاما خسارتا رو از جیبش بده حالش میاد سر جاش

دیشب داداشم تو ماشین میگه غصه نخوریا هر چقدر خسارت باشه من از جیبم میدم

تو دلم گفتم ای برادر من داری به من ظلم میکنی نه لطف

این خیالش راحته که خونواده من پشتشن

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
دیشب داداشم تو ماشین میگه غصه نخوریا هر چقدر خسارت باشه من از جیبم میدمتو دلم گفتم ای برادر من داری ...

خب نزار

براادرت چرا باج ب شغال میدع

بیجا کرده مشروب خورده مرتیکه 

اخه چی بگم بهتمیزدی ی بچه رو میکشتی میشد قتل عمد.جدا عقل ندارین

منو سرزنش نکن

مقصر من نیستم

بختمه شانسمه😔

مجبور بودم بچمو ببرم مدرسه بیارم

پول کرایه ماشین که نداشتم چیکار میکردم😞

منو سرزنش نکنمقصر من نیستمبختمه شانسمه😔مجبور بودم بچمو ببرم مدرسه بیارمپول کرایه ماشین که نداشتم چی ...

در تصادف منجر به فوت عابر پیاده با خودروی بدون بیمه، راننده علاوه بر پرداخت کامل دیه عابر پیاده، با مجازات حبس از شش ماه تا سه سال مواجه می‌شود و در این حالت بیمه خسارتی را پرداخت نمی‌کند

خب نزاربراادرت چرا باج ب شغال میدعبیجا کرده مشروب خورده مرتیکه

کلا خونواده من همیییشه از اول زندگیم به جای من تصمیم گرفتن

میگه هرررر چی باشه پدر بچه هاته 

اخه کجا پدری کرده کجا شوهری کرده من موندم

کلا خونواده من همیییشه از اول زندگیم به جای من تصمیم گرفتنمیگه هرررر چی باشه پدر بچه هاته اخه کجا پد ...

اگر مستقل بودی جدا شو ازش

اگه نه ک باز بسنج ببین چی صلاحه

در تصادف منجر به فوت عابر پیاده با خودروی بدون بیمه، راننده علاوه بر پرداخت کامل دیه عابر پیاده، با ...

دعا کن الانم زندان داشته باشه

دعا کن

صد در صد دادگاهی که میشه 

دعا کن الانم زندان داشته باشهدعا کنصد در صد دادگاهی که میشه

دیه کامل مرد امسال

۱ ملیارد و ۶۰۰ ملیون

ببین چه قماری میکردی ماشین میروندی 

دیگه نکن این کارو🥲

اگر مستقل بودی جدا شو ازشاگه نه ک باز بسنج ببین چی صلاحه

مستقلم 

شغل دارم درامد دارم

جوری که الان میتونم برای خودم خونه اجاره کنم وسیله بخرم

این نمیدونه شغل و پول دارم وگرنه همه رو از دستم میگیره

مستقلم شغل دارم درامد دارمجوری که الان میتونم برای خودم خونه اجاره کنم وسیله بخرماین نمیدونه شغل و پ ...

چطور نمیدونه شغل داری؟

دیه کامل مرد امسال۱ ملیارد و ۶۰۰ ملیونببین چه قماری میکردی ماشین میروندی دیگه نکن این کارو🥲

دیگه ماشینی درکار نیست

اتیش گرفته بعد تصادف

ماشین قشنگم🥲