2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب تصادف کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 71 پست
دیگه ماشینی درکار نیستاتیش گرفته بعد تصادفماشین قشنگم🥲

میبینی چه سخته

ادم دیوونه میشه

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
اصلا حرص نخور بعضیها با دادن تاوان اشتباهشون اصلاح میشن ان شاالله این تصادف براتون خیر باشه

فدات عزیزم

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور نمیدونه شغل داری؟

شغلم اینترنتیه

وقتایی که خونه نیس کار میکنم

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
چه کاری؟

از فروشگاه های بزرگ پوشاک خرید میکنم 

یکم میکشم روش به مشتری ها میفروشم

کار خیلییی سختیه 

چندین سال زحمت کشیدم تا تونستم مشتری جذب کنم

یعنی اینطور که وقتی خرید میزنم شماره تماس و ادرس مشتری رو میزنم

ادم هاج و واج میمونهاخه مگه میشه شوهر و همدم ادم انقدر بی ملاحظه باشه

شما هم متاهلی؟

ببین انقدر بی عاره از دیشب که این اتفاق افتاده یه ریز داره ازم رابطه میخواد میگم نا مسلمون راحتم بذار من حالم خوب نیست چی میگی چرا عین خیالت نیست اصلا

شما هم متاهلی؟ببین انقدر بی عاره از دیشب که این اتفاق افتاده یه ریز داره ازم رابطه میخواد میگم نا مس ...

🥲چی بگم ب قران

خدا کمکت کنه ب دادت برسه

اگر میتونی کمک کن بره سر کار

و کمک کن مشروب نخوره

و اینکه رابطه رو ازش دریغ نکن

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
دعا کن برام خیلیالبته پدر مادرم انقدر ساده دلن که میدونم پشتش وایمیسن تاوانشو میدنچرا؟چون دو تا بچه ...

عزیزم ...ان شاالله یه جور خوبی براتون درست بشه ...بسپار به خدا که خیرشو برات بیاره

امید آخرین چیزیست که میمیرد