2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب تصادف کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 71 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیفته زندان شاید بتونید جدا بشی. نمیدونم راستش . اگه ذاتش آدم بدیه خدا به دادت برسه وشرش رو کم‌کنه ا ...

نخوردم نپوشیدم نگشتم

من ۲۸سالمه

بعد ۱۳سال زندگی یه قراضه ای خریدیم

۱۳سال تلاشمونو یه شبه نابود کرد

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
نخوردم نپوشیدم نگشتممن ۲۸سالمهبعد ۱۳سال زندگی یه قراضه ای خریدیم۱۳سال تلاشمونو یه شبه نابود کرد

سخته واقعا. خیلی سخته‌‌. چه میشه کرد توکل به خدا. سعی کن با سیاست آدمش کنی شاید شد. کم کم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
نمیدونم مصدوم شده یا نهپیرمردی بودمیگفت دستم درد میکنه و تنگی نفس دارمفکر کنم ترسیده بود

تازه اون دیه هم میگیره 

پدر من پنج سال پیش تصادف کردن عابر پیاده بودن با ماشین تو کوچه کسی زد بهشون 

بعدش زانوهاشون مشکل پیدا کرد پزشک قانونی صد ملیون دیه برید با وجود اینکه نه شکسته بود نه چیزی فقط تاندون و رباط آسیب دیده بود

امید آخرین چیزیست که میمیرد
توچه غم داری وقتی راضی نیستی از زندگی باهاش بره جهنم

اتفاقا دلم میخواد بیفته زندان

یا این اتفاق باعث بشه پدرمادرم پشتم باشن تا بتونم طلاق بگیرم

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
تازه اون دیه هم میگیره پدر من پنج سال پیش تصادف کردن عابر پیاده بودن با ماشین تو کوچه کسی زد بهشون ب ...

دعا کن برام خیلی

البته پدر مادرم انقدر ساده دلن که میدونم پشتش وایمیسن تاوانشو میدن

چرا؟چون دو تا بچه ازش دارم

دلم میخواد بمیرم

۱۷ساله ازدواج کردی ،خدایا ااا اقلا بایه آدم حسابی ازدام میکردی

نه ۱۳ساله ازدواج کردم

از اول هم میدونستم انتخابم اشتباهه اما انجام دادم به دلایلی

ای وای ای وای چرااا آخه

داستانش خیلی طولانیه 

خلاصه کنم بچگی خریت😭

فرار از محیط خونواده اصلی ترین دلیلش بود

زندگیم رفت نابود شدم

نه بچگی کردم نه جوونی‌هیچی به هیچی

ازش تست الکل گرفتن تو بیمارستانیعنی اون طرف شکایت کنه؟ازش هیییچ اطلاعی نداریم انقدر حالمون بد بود اص ...

قطعا شکایت میکنه دیگه

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
نه😭دوست دارم ازش جدا بشم😭ماشین یکساله بیمه نداشت

مگه میشه یسال بیمه نداسته باشه؟

شوخی میکنی‌؟

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
قطعا شکایت میکنه دیگه

اره ایشالا شکایت کنه ولی شانسی که این داره میدونم همه چی به خوبی و خوشی تموم میشه من میمونم با یه دنیا غم و غصه

دو ماه پیش الکل خورد زد یا رو رو تو خیابون ترکوند لباسشو در اورده بود با لباسش داشت یارو رو خفه میکرد

مردک بی بخار نه شکایتی کرد نه چیزی