2777
2789
عنوان

به نظرتون هدف تحصیلیم اوکیه

208 بازدید | 35 پست

خانوما من پزشکی می خونم ولی از اون جایی که علاقه زیادی به تحصیلات و درس دارم قصد دارم بعد پزشکی عمومی اقدام کنم کنکور مجدد برای داروسازی...دندون واقعا من هیچی توش نمیشم🤣🤣کار عملیم از افتضاح هم اون ور تره درسای عملی پزشکی با زور و بدبختی توش نمره میارم به خاطر همین کلا از فکرش اومدم بیرون.

به نظرتون سن ۲۶ برای قبولی داروسازی بالاست؟

آخه مشاور کنکورم آمادگی ذهنیم برای درسای کنکور بالاست...

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تصمیم گرفتم برم روانشناسی عزمم رو جزم کنم ارشد بخونم تا کار پیدا کنم بعد مطب خودمو بزنم میدونم راه طولانیه 

ولی نمیدونم هن موفق میشم یا نه

خیلی میترسم 

خیلیا میگن این رشته خوب نیس آینده نداره خیلیا میگن داره....

چرا به جاش تخصص نمیگیری؟

اوم...راستش من هیچوقت به پزشکی قانع نمیشم فقط همیشه گفتم بعد عمومی یا میرم دندون یا دارو

دندون که هیجی توش نمیشم ولی دارو درساش زیاده اون زو دوس دارم

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

به نظرم درس زیاد خوندی حالت بده😐

نه اتفاقا همیشه قصدش داشتم...بعد عمومی می خوام دوباره کنکور بدم 

چرا از این شاخه به اون شاخه میخواین بپرین؟؟ تخصص بگیرید مطب بزنید تو بیمارستان کار کنید کنکور دادن و ...

نمی تونم داروساز نباشم برام سخته آدم فقط یکبار زندگی می کنه