2777
2789
عنوان

به نظرتون هدف تحصیلیم اوکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 35 پست
آخر سری گه دوران کنکور با گرفتن تخصص یکی میشه گرفتن تخصصت بهتر نیس؟پزشکی رشته خوبیه مقام اجتماعیشم ک ...

نمی تونم داروساز نباشم

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیب ترین هدف تحصیلی بود که تا حالا شنیدم. حتی علاقه به درس هم نمی تونه توجیحش کنه...

آدم فقط یکبار زندگی می کنه نمی تونم داروساز نباشم

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

نمی تونم داروساز نباشم برام سخته آدم فقط یکبار زندگی می کنه

ولی شما میخوای توی یکبار زندگیت جای همه آدما زندگی کنی 

اگه پس فردا مدرک داروسازی رو هم گرفتی و یه دفعه دلت خواست روانشناس باشی چی؟ 

کنکور میدی دوباره بعد دوباره روانشناسی هم راضیت نمیکنه میگی من میخوام مهندس هم باشم دوباره کنکور میدی و این چرخه ادامه داره 

یه سوال چرا همون اول داروسازی نرفتید ؟؟

چون پزشکی هم عاشقش بودم

دوتاشون عین بچه هام بودن نمی تونم هیچکدوم رو کنار بذارم به خاطر همین همیشه گفتم یه روزی میرم سمت دارو 

اوم...راستش من هیچوقت به پزشکی قانع نمیشم فقط همیشه گفتم بعد عمومی یا میرم دندون یا دارودندون که هیج ...

خب چرا رفتی اصلا پزشکی؟ 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

ولی شما میخوای توی یکبار زندگیت جای همه آدما زندگی کنی اگه پس فردا مدرک داروسازی رو هم گرفتی و یه دف ...

نه عزیزم....

دارو و پزشکی همیشه عاشقش بودم از بچگی انگار تمی تونم بینشون تفاوت بذارم عین بچه هام می مونن.همیشه گفتم یه روزی بر می گردم سمتش و می خونمش

توی ایران شما نمیتونی دو تا مدرک دکترای پیوسته داشته باشی، باید تا قبل فارغ التحصیلی انصراف بدی یا ت ...

من تحقیق کردم گفتن مانعی نداره اوکیه