2777
2789
عنوان

با همسایه دعوای شدید کردم نصف شب اومد دم خونه‌ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 74 پست

عزیزم وان داری وان حمام پر کن قبلا یه ساختمون بودم شخصی ساز بود کلا سه واحد بودیم صاحبخونه بمن میگفت چرا شبا حمام میری منم عادت داشتم قبل خواب دوش بگیرم مجبور شدم وان حمام تهیه کنم آب پر میکردم با اون اب خودمو میشستم صدای پمپ در نیاد بعد تو طول روز حمام تمیز میکردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد مدیر ساختمونهدر موتورخونه رو قفل کرده خیلی واضح آب رو سرد میکنهبعد از پارک که میاد خونه آب گرم م ...

خونه واسه چه سالیه که سیستمش شوفاژ هست الآن دیگه همه ی خونه ها پکیجه که،ولی اگر انقدر عذاب آوره اونجا خب به صاحبخونه بگید بلند شید

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

عزیزم وان داری وان حمام پر کن قبلا یه ساختمون بودم شخصی ساز بود کلا سه واحد بودیم صاحبخونه بمن میگفت ...

حمومم اندازه‌ای نیست که بشه وان بذارم

بعدشم سال بعد میرم از اینجا

چرا برای خونه مردم هزینه کنم؟

۵۰ میلیون دادم خونه رو رنگ کردم

وظیفه خودش بود نه من

همچین چیزی هست واقعا؟صدا نداره؟

خودتون تحقیق کنید ممکنه بخاط فروش دروغ زیاد بگن ولی همچین پمپی دیدم ما هم محله مثلا بافرهنگی زندگی می کنیم سالها مشکل فشار آب داشتیم تا اینکه مدیر ساختمون رضایت داد و پمپ خرید 

حمومم اندازه‌ای نیست که بشه وان بذارمبعدشم سال بعد میرم از اینجاچرا برای خونه مردم هزینه کنم؟۵۰ میلی ...

عزیزم وان پلاستیکی بخر یه لگن پلاستیکی بخر مگه مجبوری وان برای اونجا بخری  اون پمپا رو هم از متخصص این کارا بپرس لوله کشا بلدن صدا هم زیاد نداره تو خونه خودت صداش پخش میشه

خودتون تحقیق کنید ممکنه بخاط فروش دروغ زیاد بگن ولی همچین پمپی دیدم ما هم محله مثلا بافرهنگی زندگی م ...

اینجا هم پمپ داره هم مخرن خیلی بزرگ

فکر کنم هشت هزاره

بعد بازم آب نیست

من فکر‌ میکنم خودش فشار آب رو کم میکنه

اینجا هم پمپ داره هم مخرن خیلی بزرگفکر کنم هشت هزارهبعد بازم آب نیستمن فکر‌ میکنم خودش فشار آب رو کم ...

صد در صد برای ما هم همین کار رو می کرد باید یه جور کلید لگیرید و به یه بهانه ای برید با یه متخصص ببینید چیو دستکاری می کنه

راه قانونی هم داره عزیزم میتونی از همسایه ها بپرسی ببینی اوناهم مثل شما مشکل دارن و این اقا هر موقع بخواد اب سردو گرم میکنه بعد از همه امضا جمع کنی شکایت کنی دادگاه پدرشو درمیارن