2777
2789
عنوان

با همسایه دعوای شدید کردم نصف شب اومد دم خونه‌ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1932 بازدید | 74 پست
عزیزم وان پلاستیکی بخر یه لگن پلاستیکی بخر مگه مجبوری وان برای اونجا بخری اون پمپا رو هم از متخصص ا ...

ببین میفهمم چی میگی

ولی من ۲ میلیارد ندادم که یکی آب رو روم ببنده بعد هم بگه حموم نرو

من با تشت پلاستیکی برم حموم که این آدم مریض فشار پمپ رو کم کرده؟

بهش گفتم در رو‌ باز کن یکی رو بیارم پمپ رو ببینه هزینه‌اش با خودم

طفره رفت

بعد اونوقت یک هفته نشده اومدم اینجا

یک و‌ ۲۰۰ حق شارژ داده دستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راه قانونی هم داره عزیزم میتونی از همسایه ها بپرسی ببینی اوناهم مثل شما مشکل دارن و این اقا هر موقع ...

ببین ۴ تا واحده

طبقه پنج

فقط طبقه ما فشار کمه خیلی

دوتا واحد خالی‌ان

کناریمون‌ هم دختر همین یارو‌ میشینه🤣

اولش نوشتم ما درست صحبت کردیم ایشون داد و بیداد کرد.وگرنه من داشتم توضیح میدادم پیرمردی که حد خودش ر ...

بهتر بود اول درخواست جلسه میکردین و مشکلتون رو مطرح میکردین ، پمپ و منبع مناسب با تعداد تون نیست.

اگر مدیر مجتمع توجه نمیکرد، اونوقت، نیمه شب دوش بگیرین.

منم تو برج زندگی میکنم و صدای حمام واحد بالایی میاد توی اتاق خواب ما.

چون بشدت ساختمان ساکته، صدا اذیت کنندس.

عزیزم دو تومن دادی رهن یا خرید کردی ؟خوب اگه رهنه برو جای دیگه اگه اذیت میشی

با دو تومن‌ خونه نمیدن تو تهران که

دو دادم ماهی ۶

اشتباه کردم باید ۲/۵ میدادم یه خونه دیگه میگرفتم…

ببین میفهمم چی میگیولی من ۲ میلیارد ندادم که یکی آب رو روم ببنده بعد هم بگه حموم نرومن با تشت پلاستی ...

عزیزم کسی که ساختمونی ازش رهن کردی چی صاحبخونتو نمیتونی به اون بگی بهش اعتراض کنه خیلی زورداره بعضی ها واقعا مریضن 

حق با هر دوتونه چون قبلا ویلایی داشتین اپارتمان نشینی برات سخته واقعا صدای پمپ و اب ساعت چهار صبح کش ...

ویلایی نداشتم

منظورم از تک واحدی این بود توی هر طبقه یک واحد بودیم

ساختمون پنج طبقه بود

حق با شما نبود اونا هم آسایش نیاز دارن

یه جور طلبکار هستید و نمی تونید با بقیه سازگار شی حس پولدار بودن دارید انگار و طلبکاری از بقیه که همه باید با شما و شرایطتون راه بیان ...

درسته اون همسایه باید بفهمه که خونه اپارتمانه و همه ی همسایه ها حقی دارن

اما اینو شما هم باید بفهمید ...حتما نصف شب اذیتشون کرده که اومده گفته از روی خوشی که نصف شب نیومده درتون رو بزنه

با دو تومن‌ خونه نمیدن تو تهران کهدو دادم ماهی ۶اشتباه کردم باید ۲/۵ میدادم یه خونه دیگه میگرفتم…

خوب ما شهرستانیم اینجا یه تومن هم خونه میدن نمیدونستم سعی کن با آرامش یه بار دیگه صحبت کنی ببینی میتونی راضیش کنی عزیزم ما هم‌ مجتمع هستیم سخته