2777
2789
عنوان

تناسخ (به یاد آوردن زندگی قبلی)

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 72 پست
من جهنم رو تو این دنیا تجربه کردم و کل وجودم سوخت طوری که خیلی ترسناک تر از اون جهنم قرآنی بودولی نم ...

موافقم بهشت و جهنمی وجود نداره و توی همین زندگی اتفاق می افته

ته تابستون که میرسه حتی دل دریامیگیره

چطور؟

داستانش طولانیه 

ولی یه اتفاقی برای خودم پیش آمده  که تقریبا مطمئنم کرده 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من معتقدم

چون خودمم وقتی بچه بودم یه صحنه ها و اطلاعاتی دائم به ذهنم میومد که اصلا تو زندگیم وجود نداشت

چند وقت پیش که تحقیق میکردم میگفت این اطلاعات نهایتا تا 7 سالگی بچه ها یادشون میاد و دیدم راست میگه، منم از 7 سالگی به بعد دیگه اون موارد رو به یاد نیاوردم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
فكر ميكنم تناسخ تو قران هم اومده به عنوان مجازات براي گناهكار فكر ميكنم من اعتقاد دارم كه ممكنخ

اینکه قرآن گفته رو مفسران رد کردن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اعتقاد دارم بعد مرگ  خاموشی کامل هست و حاضرم ساعتها بخاطرش بحث کنم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

به تناسخ باورندارم🥲🙏🏼مربوط میشه به اعتقادات شخصی شما،ما توی آموزه های دین اسلام به دنیای پس از مرگ معتقدیم اما نه به صورت تناسخ به این صورت که پس از مرگ روح کالبد رو رهامیکنه چون یک موجود مادیه،و به دنیای دیگه میره اونجا جزای کارای نیک و بدش رو خواهد دید

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

سلام

گول نخور  دخترم....تناسخی وجود نداره .

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

فكر ميكنم تناسخ تو قران هم اومده به عنوان مجازات براي گناهكار فكر ميكنم من اعتقاد دارم كه ممكنخ

خیر هیچ کجای قرانی همچنین آیه وجود ندارد 

مجازات گنهکاران در عالم دنیا و بعد مرگ عالم برزخ 

و‌ در نهایت دوزخ هست ..

اما در دنیا زندگی در زندگی خیر .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
هر کسی یه اعتقادی داره حداقل بهتر از بهشتو جهنمیه که میگن توی اتش میسوزی و از اینا

ربطی نداره مثلا گروه های تکفیری هم یه عقیده ای دارن مهم اینه اون عقیده به ادم های دیگه آسیبی نزنه . جهنم و بهشت هم خودمون میسازیم و خدا فقط بهمون راهنمایی کرده حتی بهمون گفته اگر میخاین جهنم هم بریم برید و اجباری توش نیست . شاید جهنم مثل عذاب وجدان باشه ؟!چقدر تو دنیا زجر می کشم وقتی کار اشتباهی می کنیم تو جهنم هم همینه شاید اون ظلمی که کردیم مثل آتیش وجودمونو بسزونه 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

اینها همش یه باور اشتباه برای کسانی که میخوان به خودشون امید واهی بدن چون اصل تناسخ یعنی تو اینقد می ...

گند بزنی بعد باز برگردی یعنی اوج خریت ..همینجا جمع کنیم بریم خخخ.. در کل همه روح ها زندگی توی این کالبد جسم رو تجربه میکنن ک ب تکامل برسن .

آره من معتقدمچون خودمم وقتی بچه بودم یه صحنه ها و اطلاعاتی دائم به ذهنم میومد که اصلا تو زندگیم وجود ...

دقیقا منم

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

گند بزنی بعد باز برگردی یعنی اوج خریت ..همینجا جمع کنیم بریم خخخ.. در کل همه روح ها زندگی توی این کا ...

وای آره حق 😍😂❤️

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

ربطی نداره مثلا گروه های تکفیری هم یه عقیده ای دارن مهم اینه اون عقیده به ادم های دیگه آسیبی نزنه . ...

منم فک مبکنم بهشت و جهنم ت همین دنیاس ..همین در قالب افکار ما ک وقتی ترس و نگرانی و رنج و درد داریم تو جهنم هستیم وقتی در ارامش بهشت و جالب اینه امتخاب با ماست بریم جهنم یا بهشت ..شیطانم همون افکاره ک تو قرارنم گفته وسواس خناس ..ک فکره  ک وسوسه میکنه و حال خرابی میاره ترس میاره