2777
2789
عنوان

تناسخ (به یاد آوردن زندگی قبلی)

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 72 پست
اینها همش یه باور اشتباه برای کسانی که میخوان به خودشون امید واهی بدن چون اصل تناسخ یعنی تو اینقد می ...

هر کسی یه اعتقادی داره حداقل بهتر از بهشتو جهنمیه که میگن توی اتش میسوزی و از اینا

ته تابستون که میرسه حتی دل دریامیگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریشه تناسخ برمیگرده به عرفان یهو د 

اونجا که انسان قراره به مقام خدایی برسه و در مقابل خدا بایسته اما هنوز نتونسته عمرجاودانه داشته باشه 

وعده ی تناسخ دروغه عرفانهای یهو دی هست برای اینکه به انسان امید بده قرار نیست بعد مرگ توسط خدا مواخذه بشه 

چون دوباره به این دنیا برمیگرده 

وجه اشتراک تمامی عرفان های نوظهور هم‌تناسخه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
هر کسی یه اعتقادی داره حداقل بهتر از بهشتو جهنمیه که میگن توی اتش میسوزی و از اینا

من جهنم رو تو این دنیا تجربه کردم 

و کل وجودم سوخت طوری که خیلی ترسناک تر از اون جهنم قرآنی بود

ولی نمی دونم ازگناه بود یا امتحان الهی

شاید جهنم برخی همین دنیا باشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اره 

تقریبا مطمئنم

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

لطفا هر چیزیو تو ثابت نشده بهتون باور نکنید

از کجا معلوم برای منحرف کردن ذهن شما ساخته نشده باشه

تو یکی از کتاب‌هایی ک خوندم گفت اعتقاد یسریا هست اما رد شده و نمیتونه وجود داشته باشه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

نه 

همش چرت و پرته

انسان عوالم مختلف رو طی میکنه

ولی اینکه بارها به دنیا بیاد نه 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

تناسخ برگشت در برگشت 

و‌ تسلسل و دور  باطل هست

و در اسلام کاملا رد شده است .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»