2777
2789
عنوان

تناسخ (به یاد آوردن زندگی قبلی)

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 72 پست
وا. نوشته هارو رد كردن؟:/

بله رد کردن چنین چیزی در قرآن نیامده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم بهشت و جهنمی وجود نداره و توی همین زندگی اتفاق می افته

تو این دنیا که یک سری جهنم هایی اتفاق مبفته مثل سوره همزه منظورش از اتش ،آتش این دنیایی هست 

چون به چشم عذاب این آتیش رو تو زندگی یکی واقعا دیدم 

اما اونی که اسلام ازش می‌گه اگر هم وجود داشته باشه به نظر من دردش از ابن جهنمی که من کشیدم کم تر هست 

چون به حدی تو‌ جهنم این دنیا زجر کشیدم که دیگه اون جهنمه به چشمم نیومد 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خیر هیچ کجای قرانی همچنین آیه وجود ندارد مجازات گنهکاران در عالم دنیا و بعد مرگ عالم برزخ و‌ در نهای ...

خداوند گفتن در برخي موارد روح فرد وارد بدن يك حيوان ميشه به عنوان مجازات 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

كاربري دست دو نفره💘

اعتقاد دارم بعد مرگ خاموشی کامل هست و حاضرم ساعتها بخاطرش بحث کنم

نکنه کلک یه سر رفتی و برگشتی🫣

نکنه کلک یه سر رفتی و برگشتی🫣

نه

طبق علم  میگم مطالعه زیاد داشتم و  البته فلسفه خیر و شر

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

دقیقا منم

قشنگ صحنه های مرگم رو یادم میومد

ولی نمیتونستم به کسی توضیحش بدم، حتی الانم واقعا نمیتونم با کلمات بیانش کنم

دو سه سال پیش یادم افتاد که دیگه بزرگ شدم اون صحنه ها دیگه برام یادآوری نشد، چقدر عجیب که یه بچه تو اون سن بودم و این چیزا رو انقدر واضح به یاد میاوردم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

ن دیگ ..از قبل چرا ما همه اون چیزا رو تجربه کردیم حتی درخت بودیم مثلا سنگ بودیم یا حیوانات بودیم و بعد رسیدیم ب انسان ..و الانم باید ب تکامل برسیم برسیم ب خداییت 

کدوم آیه؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

قشنگ صحنه های مرگم رو یادم میومدولی نمیتونستم به کسی توضیحش بدم، حتی الانم واقعا نمیتونم با کلمات بی ...

منم بچه بودم 

چیز هایی یادم میومد حتی مکانی که هد چقدر توضیح میدادم میگفتن اصلا ما اونجا نرفتیم منم نمیدونستم کجاست بعد ها معلوم شد توی روستایی توی شهر های نزدیکمون در حالی که ما اصلا اونجا نرفتیم

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

منم بچه بودم چیز هایی یادم میومد حتی مکانی که هد چقدر توضیح میدادم میگفتن اصلا ما اونجا نرفتیم منم ن ...

اووووو چقدر باحال😍

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
ن دیگ ..از قبل چرا ما همه اون چیزا رو تجربه کردیم حتی درخت بودیم مثلا سنگ بودیم یا حیوانات بودیم و ب ...

تناسخ چه ربطی به تکامل داره 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

اووووو چقدر باحال😍

ولی الان حتی میخوام راجب تناسخ حرف بزنم تن و بدنم میلرزه