2777
2789
عنوان

چراهیچ لذتی نمیبرم اززندگی حیف عمرم که باشوهربی پول داره میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 77 پست
من پولدار ار از اونم که اینجا توضیح بدم کسی باور‌کنه ولی بدبخت تر اونم که تو ذهن کسی جا بشه

انشاالله پولدار خوشبخت باشید 

سلامتی امام زمان و تعجیل فرج یه صلوات بفرست عزیزم🥰
فک. کنم باکامنتایی که توتاپیکتون نوشتن ماهاجزپولدارا هستیم ولی چرا زندگیمون مث پولدارا نیست ماهم هم ...

نمیدونم عزیزم ولی فکرنکنم بااین حقوق پولدارباشیم وفکرکنم برادلخوشیم اینهاروگفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوست ندارم خودموباپایین ترازخودم مقایسه کنم چرااینکاربکنم وقتی میدونم من لیاقتم بهترازاینهاست ...

آفرین به طرز فکرت سالیان ساله با همین افکار وعذاب وجدانای ساختتی نزاشتن نه پیشرفت کنیم نه لذت ببریم چرا همش باید نگاهمون به پایین ترازخودمون باشه😒

آدمی بایدهمیشه خودشو با بالاترش مقایسه کنه تاپیشرفت کنه

خواهر منم جوونیم رو با یه آدم بی لیاقت حروم کردم جوانیم رفت موهای سرم سفید شد بی پولی کشیدم فقیری کشیدم گشنگی کشیدم کتک میخوردم تا دستشو میبوسیدم ولم میکرد. مردم زنده شدم تا تونستم جدا بشم😔ولی چه فایده هیچوقت دیگه جوونیم برنمیگرده

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

خب سالی چند تا مسافرت که توقع زیادیهخرج خوب و رستوران هم کار کردن خودتو میطلبهوگرنه خیلیا با ده تومن ...

حالا حرفای اولتون درست 

ولی کی با ۱۰ تومن دل خوش داره؟ بخور نمیر هم نمیشه خدایی. ولی ۴۲ تومن حقوق ، خونه ، ماشین، بنظرم یه زندگی نرماله قشنگ. برا من که خوبه😂

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وای خدای من تو چقدر ناشکر هستی. من شوهرم تازه امسال استخدام شده با ۴۰ سال سن و حقوق ۱۹ میلیون 

تا سی و چند سالگی مشغول گرفتن دکترا بودو تو فقر کامل بودیم هنوزم خونه نداریم هیچ وقت نتونستیم ماشین صفر بخریم 

مدت‌ها آردی داشتیم 

در صورتی که کل فامیلمون خیلی پول دارند 

ما از همه ضعیف‌تریم اما هیچ وقت ناشکری نکن 

من نمی‌گم که خودم از زندگیم راضی هستم 

اما ناراحت نیستم که شوهرم نمی‌تونه ودمم دارم تلاش خودمو می‌کنم و امیدوارم موفق بشم

عزیزم دوست ندارم خودموباپایین ترازخودم مقایسه کنم چرااینکاربکنم وقتی میدونم من لیاقتم بهترازاینهاست ...

خب اینطوری که فکر میکنین خیلی خوبه تلاش کنبن خودتون هم به درامدی داشته باشین 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

حالا حرفای اولتون درست ولی کی با ۱۰ تومن دل خوش داره؟ بخور نمیر هم نمیشه خدایی. ولی ۴۲ تومن حقوق ، خ ...

حالا مثلا گفتم 10 تومن

منظورم این بود اگر شاکر باشیم با کمتر از 42 هم حس خوشبختی داریم 

اگه شاکر نباشیم با 420 تومن هم حس بدبختی خواهیم داشت