بچه ها من با ی پسر به شدت مذهبی که از قضا آشنا هم هستیم باهم ی مدتی حرف میزدیم همو بشناسیم به قصد ازدواج ولی ی سری مشکلات به شدت جدی برامون پیش اومده و ی نفر که سر کتاب باز میکنه گفته پدرش راضی نمیشه اینم بگم کلا اگ پدرش الان رضایت میداد بابای من تا دوسال آینده دختر شوهر بده نیست ولی خب الان چون ای سرکتابه اینجوری گفته بلاتکلیف موندیم ی استخاره برای بلاتکلیفی خودش گرفت آیه اول سوره مریم اومد یکی دیگه هم گرفت برای ادامه رابطمون با توجه با شرایط بد اومد؟ نظرتون چیه؟ امکان داره برای این بد اومده باشه که کلا حرف زدن دختر و پسر مشکل داره؟ چون حتی علاقه ما ب هم هم محال بوده و دوتامون میدونیم معجزه ی ائمه هست
توکل بر خدا خودش خیلی آرومه میگه خدا قشنگ میبینه همش حکمت و .... من خیلی نشخوار ذهنی میکنم
بیخیالش باش
خیلی چیزا وقتی بیخیال میشی درست میشن من اینو خیلی دیدم تو زندگیم .
لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚
بیخیالش باش خیلی چیزا وقتی بیخیال میشی درست میشن من اینو خیلی دیدم تو زندگیم .
منن خودم دیدم نمیدونم چرا آدم نمیشم بعد ۵ سال از اینکه بیاد بگه دوستم داره نا امید شدم فقط کنار پرچم گنبد بی بی زینب(س) خواستم یا کمکم کند فراموشش کنم یا اونم علاقه داشته باشه بهم و بعد رها کردم مدتی بعد در کمال نا باوری گفت بهم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
معلومه نباید رابطتون ادامه پیدا کنه، وقتی نامحرمید لزومی نداره عزیزم!
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
معلومه نباید رابطتون ادامه پیدا کنه، وقتی نامحرمید لزومی نداره عزیزم!
خودمون دوتاهم میدونیم فک میکردیم بعد محرم صفر پدرش راضی بشه و به همین امید حرف زدیم الان که نشد دیگه نزدیم ولی این استخاره ها دلسرد کرد که هیچ وقت نرسم بهش
درضمن علما استخاره رو برای ازدواج بد میدونن. چون میگن خدا بانسان عقل داده باید بره کامل تحقیق کنه خوب فکراشو بکنه.ازوواج مثل یه هندونه دربسته اس باید با فکر جلو بری نه با استخاره. شما حرم حضرت معصومه هم بری بگی استخاره بهت میگن اگه برا ازدواجه نمیگیرن
استخاره برای ازدواج چون خیلی از جوانب رو شامل میشه به احتمال خیلی زیاد بد درمیاد ولی اینکه سرراهتون مشکلات زیادیه خوب باید قبل از دلبستگی باید بهش فکر میکردین ولی اگه واقعا همو دوست دارین و فکر میکنید مناسب هم هستید میتونین برای ازدواج قدمهایی بردارین