2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 88 پست
عزیزم دوست خانوادگی هستیم و چون چون کار ادیت انجام میدم ی مدتی کارای ادیتشو انجام دادم ۱۰ روز بعد ای ...

اها اخه خودت گفتی صحبت اینا 

بنظرم هیچ ارتباطی باهاش نداشته باش چون خانواده ش مخالفن. الکی خودتو اسیر نکن .

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا این دنیا رو زمین بازی گذاشته که ما خودمون رو نشون بدیم. اگر قرار باشه خدا به ما آخر چیزی رو نشون ...

خودش استخاره رو بلده چقدر خوب حرف می‌زنید سرکتاب دوستش دیدتش یهو بهش گفته فلان مشکلو داری و اینا  

اها اخه خودت گفتی صحبت اینا بنظرم هیچ ارتباطی باهاش نداشته باش چون خانواده ش مخالفن. الکی خودتو اسیر ...

خیلی ساله دوستش دارم چیزی بهش نگفتم الان که خودش هم گفته دوستم داره دست کشیدن سخته چون من از ائمه خواستم و دقیقا ۲۰ روز بعد خواستنم گفت دوستم داره امشو حکمت و خواست خدا میدونم

خودش استخاره رو بلده چقدر خوب حرف می‌زنید سرکتاب دوستش دیدتش یهو بهش گفته فلان مشکلو داری و اینا

این که کسی پیشگویی کنه یا بگه فلان مشکل رو توی زندگی دارید... خلاصه بگم راه خدا نیست. فا.لگیری هست و این کار به شدددددت توسط خدا بد شمرده شده.

خودتون تحقیق کنید من چند جمله می نویسم. خدا گفته اگر کسی سمت این افراد رفت. دیگه من با او کاری ندارم، از محافظت من خارج میشه، سر نوشت او را به همان شخص واگذار می کنم. تا دوباره اسلام نیاوره، کاری با او ندارم. خیلی جدی صحبت کرده. هرطور مایلید، اختیار زندگی خودتون رو دارید.

این که کسی پیشگویی کنه یا بگه فلان مشکل رو توی زندگی دارید... خلاصه بگم راه خدا نیست. فا.لگیری هست و ...

میشه اینا رو با منبع بگید من براش بفرستم؟راستش هیچ کدوم باور نداریم ولی خب دلمون سرد شد 

خیلی ساله دوستش دارم چیزی بهش نگفتم الان که خودش هم گفته دوستم داره دست کشیدن سخته چون من از ائمه خو ...

ببین خودتو درگیر نکن الکی، بزار اگ تونست راضی کنه باخانواده میاد جلو . خودتو اصلا سبک نکن . 

همینجا ی خانمی بود سه چهار ماه با خواستگار رفت و امد و صمیمی طور بودن خیلی وقتاش طبق حرفای دختره، اخرشم کنسل شد. الکی خودشو و احساسشو و وقتشو چندین ماه کلی درگیر و تلف کرد . 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

ببین خودتو درگیر نکن الکی، بزار اگ تونست راضی کنه باخانواده میاد جلو . خودتو اصلا سبک نکن . همینجا ی ...

آره چون استخاره برای ادامه صحبت کردنمون با توجه به این شرایط گرفتیم بد اومد و دیگه قرار نیست هیچ حرفی باهم بزنیم تا ببینیم خدا چی میگه ولی دلم داره میترکه 

آره چون استخاره برای ادامه صحبت کردنمون با توجه به این شرایط گرفتیم بد اومد و دیگه قرار نیست هیچ حرف ...

اروم باش بسپر ب خدا ، صلاح باشه خودش درست میشه 🌹