بچه ها من با ی پسر به شدت مذهبی که از قضا آشنا هم هستیم باهم ی مدتی حرف میزدیم همو بشناسیم به قصد ازدواج ولی ی سری مشکلات به شدت جدی برامون پیش اومده و ی نفر که سر کتاب باز میکنه گفته پدرش راضی نمیشه اینم بگم کلا اگ پدرش الان رضایت میداد بابای من تا دوسال آینده دختر شوهر بده نیست ولی خب الان چون ای سرکتابه اینجوری گفته بلاتکلیف موندیم ی استخاره برای بلاتکلیفی خودش گرفت آیه اول سوره مریم اومد یکی دیگه هم گرفت برای ادامه رابطمون با توجه با شرایط بد اومد؟ نظرتون چیه؟ امکان داره برای این بد اومده باشه که کلا حرف زدن دختر و پسر مشکل داره؟ چون حتی علاقه ما ب هم هم محال بوده و دوتامون میدونیم معجزه ی ائمه هست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
بله گلم اصلا استخاره برای ازدواج بده. و توصیه به تحقیق و با عقل پیش رفتن میکنن. برین با عقلتون زندگی کنین و مسیرو پیش ببرین نه با استخاره و درکتاب بازکردن
👌👌منظورم ادامه ی رابطتونه از این به بعد.تازه اونجوری الکی وابسته میشید اگه نشه ازدواج کنین بعد خیل ...
اره خودشم گفت میترسم حرف بزنیم ی وقت بیشتر وابسته بشیم پس حرف نزنیم تلاشمو بکنم و توکل کنیم به خدا ولی من خیلی میترسم که نشه من حس ششمی نسبت به خودم خیلی قوی کار میکنا همه چیو دقیق میدونم میدونستم ی روزی میاد میگه دوستم داره وقتیم گفت بابام مخالفه میدونستم ی روزی میاد میگه حرف نزنیم الانم میدونم ۷۰ درصد باباش بعد ۲ سال راضی میشه ولی میترسم خیلی زیاد من آدم احساسی و ضعیفیم
اره خودشم گفت میترسم حرف بزنیم ی وقت بیشتر وابسته بشیم پس حرف نزنیم تلاشمو بکنم و توکل کنیم به خدا و ...
عزیزم توکل به خدا 😢 ایشالا جورشه و صلاحت باشه
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️