2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 88 پست
استخاره برای ازدواج چون خیلی از جوانب رو شامل میشه به احتمال خیلی زیاد بد درمیاد ولی اینکه سرراهتون ...

چه قدمی آخه پدرش راضی بشو نیست خانوادهدمنم پایبند به سنت تا با سلام و صلوات نیان دخترو بزارن رو سرشون دختر بده نیستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمون دوتاهم میدونیم فک میکردیم بعد محرم صفر پدرش راضی بشه و به همین امید حرف زدیم الان که نشد دیگه ...

👌👌منظورم ادامه ی رابطتونه از این به بعد.

تازه اونجوری الکی وابسته میشید اگه نشه ازدواج کنین بعد خیلی سخته براجفتتون

ان شاالله هرچی به صلاحتونه پیش بیاد عزیزم🩷

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

👌👌منظورم ادامه ی رابطتونه از این به بعد.تازه اونجوری الکی وابسته میشید اگه نشه ازدواج کنین بعد خیل ...

اره خودشم گفت میترسم حرف بزنیم ی وقت بیشتر وابسته بشیم پس حرف نزنیم تلاشمو بکنم و توکل کنیم به خدا ولی من خیلی میترسم که نشه من حس ششمی نسبت به خودم خیلی قوی کار میکنا همه چیو دقیق میدونم میدونستم ی روزی میاد میگه دوستم داره وقتیم گفت بابام مخالفه میدونستم ی روزی میاد میگه حرف نزنیم الانم میدونم ۷۰ درصد باباش بعد ۲ سال راضی میشه ولی میترسم خیلی زیاد من آدم احساسی و ضعیفیم

ببین استخاره مرحله آخره آخره 

تا وقتی می تونی فکر کنی و مشورت کنید اصلا نباید سراغ استخاره بری 

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

ببین استخاره مرحله آخره آخره تا وقتی می تونی فکر کنی و مشورت کنید اصلا نباید سراغ استخاره بری

الان چجوری بهش بگم که بد کاری کرده گرفته آخه خودش گفت نگیرم من هعی گفتم نه بگیر باید بگیری خاک تو سر ناقص العقلم

اره خودشم گفت میترسم حرف بزنیم ی وقت بیشتر وابسته بشیم پس حرف نزنیم تلاشمو بکنم و توکل کنیم به خدا و ...

عزیزم توکل به خدا 😢 ایشالا جورشه و صلاحت باشه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

الان چجوری بهش بگم که بد کاری کرده گرفته آخه خودش گفت نگیرم من هعی گفتم نه بگیر باید بگیری خاک تو سر ...

باید بهش بگی از حالا با عقل و منطقمون جلو میریم 

خانواده ها رو در جریان قرار بزاریم ان شا الله هر چی خیره اتفاق بیوفته، دیگه هم استخاره نگیریم

استخاره نباید توسط هر کسی انجام بشه، یکسری آدابی داره که حتما باید رعایت بشه

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

باید بهش بگی از حالا با عقل و منطقمون جلو میریم خانواده ها رو در جریان قرار بزاریم ان شا الله هر چی ...

استخاره ها رو درست انجام میده همه میدونند بلده بگیره بله درسته خوشد اینا رو میگه که با عقل پیش بریم من خنگ سختمه دلو فدای منطق کنم