2777
2789

من نمیخوام ظالم بشم و به خودم یا بقیه ظلم کنم (:

من نمیخوام ظلمایی که به حیوونا و بچه ها و بقیه انسانا هم میشه رو ببینم (:

ولی میترسم از اینکه اگه بیشتر تو این دنیا بمونم، منم تبدیل بشم به همونایی که ازشون میترسم (:

تو این دنیای بزرگ هیچ کاری از دستم برنمیاد جز اینکه دردای بقیه رو ببینم و تو جسم خودم تبدیل به مریضی بشه و شب سرمو بذارم و بخوابم  ((:

یا موقع خوشحالیم تو موقعیت های مختلف ذوق زده بشم در حالی که حیوونا دارن زجرکش میشن، یا هویتی که من تو این جامعه به عنوان زن دارم نادیده گرفته بشه و تهش فقط به لقمه نون راضی بشم 🙂

من حتی نمیخوام از این جامعه فرار کنم و برم جای امن تر چون هیچ چیزی درست نمیشه 

من فقط میخوام جسممو دربیارم و برم 🥲🕊️

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

عزیزم صبر کن شاید تا آخر سال  همه چیز تغیر کرد

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودکشی دردی دوا نمیکنه، چه فایده که بازم روح به ارامش نرسه؟

کاری از دستمون برنمیاد جز اینکه خودمون جزو اون ادما نباشیم.

ما مجبوریم که قوی باشیم🤍

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

با رفتن تو از این دنیا.....

چیزی عوض نمیشه

ادمای ظالم همیشه تو همه دوره ای هستن

و هیچوقت تموم نمیشن،

تازه از کجا معلوم بعد از مردن ، یه زندگی دیگه نباشه که اوضاش از اینجا بدتر....?

[𝐈'𝐦 𝐍𝐢𝐥𝐨𝐨𝐟𝐚𝐫✨[𝓔𝓿𝓮𝓻𝔂𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓸𝓷𝓵𝔂 𝓪𝓷 𝓲𝓵𝓵𝓾𝓼𝓲𝓸𝓷

درگیری آن چیرا چیه دلالیلت پیش پا افتاده س

شاید روی واقعی زندگی همینه و ما با چیزای سطحی میخواییم خودمونو گول بزنیم 🚶🏿‍♀️🤝🏾

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

همیشه با اراده و باهدف زندگی رو ادامه بده 

با سختی ها روبرو که میشی صبور باش و جا نزن 

نذار خودکشی ذهنت رو مشغول کنه ،ببین اطرافت همه مشکل دارن و فقط تو نیستی 

اینقد ذهنیتت رو سوق نده که نمیتونم کاری کنم و ....

شاید روی واقعی زندگی همینه و ما با چیزای سطحی میخواییم خودمونو گول بزنیم 🚶🏿‍♀️🤝🏾

اتفاقا با کشتن خودت به خودت ظلم کردی 

دنیا داره راه خودشو می‌ره 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲