2777
2789
عنوان

❤️❤️👩🏻‍🎓👩🏻‍🎓فرهنگیان👩🏻‍🎓👩🏻‍🎓❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 114 پست
موفق باشی گلم 🌱ولی واقعا یکی از دلایلی که به معلم ها هیت میدن همین منفعت طلبیشون هست من نمیگم بقیه ...

حرفتن دذسته عزیز ولی شرایط جامعه این شده چون باید برای چندر غاز سگ دو بزنی 

همین پزشکی رو ببین خیلیییی ها بخاطر شو آف میرن

اینا حرفای مردمه وگرنه من دانشجومعلمم ابدا کسی رو اخراج نمیکنن مگر ب دلیل سیاسی و چادر اجباری نیست و ...

بیرون از دانشگاه هم پوشش فرد رو در نظر دارن؟

آدم امنی باشید!برای عشق،برای رفاقت،برای زندگی آدما،به آدما احساس امنیت بدین؛مراقب تصوری که ازتون دارن باشید؛ مراقب اعتبارتون تو قلب و ذهن آدما باشید.بذر بدبینی رو تو دل آدما نکارید، خوب باشید؛ خوب موندن و خوب بودن سخته.قلب آدما مهم ترین داراییه که دارن پس مراقب قلب آدما باشید.کاری نکنید که آرامش روح کسی تو این دنیا توسط شما سلب بشه.شما میون این همه تاریکی نور زندگی آدما باشید....🌱✨️🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هست خیلی ام کلیشه ای نچسبه من حرف توتاکسی نمیزنم حرف کارشناسی شده میزنمیکی از عللی که آقایون به این ...

عزیزم آزمون استخدامی رو ولش 

الان دیگه از فرهنگیان پسرای زیادی رو ورمیدارن واسه معلمی 

خیلی ظرفیتشون بیشتر از دختراس و همشم پر میشه جای خالی ای نمیمونه حتی واسه پسر 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
برای هیات علمی شدن هم معلما ی سری امتیاز دارن مثلا هیات علمی دانشگاه فرهنگیان ففط از معلما میگیرن

خو کسی که دیگه خودش هئیت علمی شده چرا باید دنبال امتیاز باشه؟؟؟؟

اوکی معلمی خوبه کسی نمیگه بده ولی دیگه کم کم استارتر میاد میگه آره جراح قلب بیمارستان میگفت کاش من معلم میشدم وضعم الان بهتر بود😥😓

خو کسی که دیگه خودش هئیت علمی شده چرا باید دنبال امتیاز باشه؟؟؟؟اوکی معلمی خوبه کسی نمیگه بده ولی دی ...

کسی رو میگه ک میخواد هیئت علمی شه و دانشجوییه نه هیئت علمی😂😂

من لحنشون رو متوجه شدم این برداشتن ک از صحبتشون کردی درست نیست عزیزم

حرفتن دذسته عزیز ولی شرایط جامعه این شده چون باید برای چندر غاز سگ دو بزنی همین پزشکی رو ببین خیلییی ...

بله 👌🏻 

ولی من کلا حرفم با این معلم هایی هست که میگن ما بخاطر عشق به نوجوان ها و بچه ها اومدیم درحالی که واقعااا واقعاا بخاطر منفعت طلبی اومدن و خب اینو از نظر انسانی نگاه کنی همچین معلمی نمیتونه کارش رو به نحو احسن انجام بده 

الله🫀❤️

هر چیزی ی سختی داره در کل در این حد م میگن نیست فرق پردیس ها تو نهایتا چادر هست اونم اکثرا کاری ندار ...

از من تو گزینش پرسید آرایشت در چه حده گفتم ضد آفتاب میزنم خودش اصن گفت ضد آفتاب که آرایش نیس

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
از من تو گزینش پرسید آرایشت در چه حده گفتم ضد آفتاب میزنم خودش اصن گفت ضد آفتاب که آرایش نیس

رنگی باشه گزینش میخوادت

چون میگن رنگی ارایشه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

رنگی باشه گزینش میخوادتچون میگن رنگی ارایشه

شما فرهنگیان میخونی؟