2777
2789
عنوان

❤️❤️👩🏻‍🎓👩🏻‍🎓فرهنگیان👩🏻‍🎓👩🏻‍🎓❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 114 پست
به خدا استاد ما تازه هیات علمی ام هست میگفت به شما غبطه میخورم اگ منم اون زمان میرفتم تربیت معلم الا ...

دیگه چرت نگو استاد هیئت علمی غبطه معلمو بخوره؟😆🤣🤣🤣

استاد ما معلم بوده انصراف داده الان هیئت علمیه میگه خوبه انصراف دادم نصف روزم الکی هدر میرفت سرماه چندغاز میزاشتن کف دستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🥺🥺🥺

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
این ازمون استخدامی تنها راهمه اونم فقط سهمیه دارا رو برمی‌داره

سهمیه دار کجا بود بابا هر چی پارتی دار هست برمیدارن ابجی من پارسال رفت مصاحبه استخدامی میگفت میومدن راحت با یارو اشنا بودن سلام احوال و از طرف فلانی اومدم

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

موفق باشی گلم 🌱

ولی واقعا یکی از دلایلی که به معلم ها هیت میدن همین منفعت طلبیشون هست من نمیگم بقیه شغل ها حریص نیستن یعنی چی تو معلمی قراره به دانش آموز روح ببخشی قراره بهش امید بدی ولی میبینی این چندسال هرکی رفته فرهنگیان بخاطر همین منافع بوده نه بخاطر عشق واقعی که به این شغل داشته اگه همین منافع بردارن می بینی پرنده پر نمیزنه توی دانشگاه افراد واقعا عاشق میرن 😃

الله🫀❤️

دیگه چرت نگو استاد هیئت علمی غبطه معلمو بخوره؟😆🤣🤣🤣استاد ما معلم بوده انصراف داده الان هیئت علمیه ...

برای هیات علمی شدن هم معلما ی سری امتیاز دارن مثلا هیات علمی دانشگاه فرهنگیان ففط از معلما میگیرن

https://s6.uupload.ir/files/img_20250829_204302_086_llil.jpg

حق التدریس میگه

نه استارتر میگه استاد ما هئیت علمیه غبطه مارو میخوره میگه کاش زمان ما تربیت معلم بود میرفتم معلم میشدم  الان وضعم بهتر بود😐😐😐😐😐😐😐😐😐

انگار ما از پشت کوه اومدیم نمیدوینم هئیت علمی چه جایگاهی داره

پردیس ها متفاوتهاما درکل خداکنه سختگیری نباشهزندگی زهر نشه واسه بچه ها

هر چیزی ی سختی داره 

در کل در این حد م میگن نیست فرق پردیس ها تو نهایتا چادر هست اونم اکثرا کاری ندارن 

وگرنه ضد آفتاب و این چیزا کاری ندارن