2777
2789
عنوان

خواستگار خوب دارم اما خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 62 پست

خواستگاری که میاد ظواهر زندگی آدم زوم میکنه وبراش مهمه اون بدرد نمیخوره اصل وجود خودت وخانواده محترم است وشخصیت خودت نمیان خونتون پسند کنن همه مثل هم زندگی نمیکنن بعضی ساده بعضی ها هم لاکجری اعتماد به نفست برای این قضیه پایین نیار

اگه قراره رو اینکه اتاق نداری و کمد توپذیراییه ایراد بگیرن وصلت نکنی باهاشون بهتره چون ازلحاظ فرهنگی ...

اره خونمون ابرومنده به نظر خودم جز این دو مورد باقی چیزا نو و ست و خوب و تمیزن... درست میگید واقعا مرسی

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگاری که میاد ظواهر زندگی آدم زوم میکنه وبراش مهمه اون بدرد نمیخوره اصل وجود خودت وخانواده محترم ...

مرسی عزیزم واقعا یه مقدار ذهنم ارومتر شد 

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

میدونم درست میگید حساس شدم الکی ولی شما به شخصه برید یه خونه برای خواستگاری به چیزایی توجه میکنید

من برادر مجرد دارم.دلم میخواد دختری سر راهش قرار بگیره که پاک باشه و خانواده خوبی داشته باشه.همین که برادرم کنارش خوشبخت باشه یعنی بهترین اتفاق

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

ن گلم بهش فکر نکن و اعتماد ب نفس داشته باش

چشم واقعا تلاشمو میکنمم🫠

به ظاهر ومرتبی عروس وخانوادش به اینکه همونایی دارن قشنگ ومرتب بچیننش و با سلیقه به برخورد خودش وخان ...

مرسی عزیزم

حساس شدم الکی میدونم ولی شما بودی میرفتین خواستگاری توی یه خونه، به چه چیزایی دقت میکردین؟

برای خواستگاری اصالت خانوادگی، تحصیلات دختر و خانواده اش، شغل دختر و خانواده اش، پسرباز بودن ونبودن دختر، فرهنگ و مذهب، سطح مالی دختر و خانواده اش خیلی اهمیت داره

مهم مکان اون خونه هست نه وسایلش

اره خونمون ابرومنده به نظر خودم جز این دو مورد باقی چیزا نو و ست و خوب و تمیزن... درست میگید واقعا م ...

یادت باشه حتی اگر ضعفی داشتی اما هیچوقت به روت نیارش حتی باافتخار ازش حرف بزن!اینجوری کسی رو ضعفت حساس نمیشه.

برای مثال مثلا قدت کوتاهه پیش نامزدت بگو وای عاشق قدمم !

عاشق رنگ پوستمم و ....

من برادر مجرد دارم.دلم میخواد دختری سر راهش قرار بگیره که پاک باشه و خانواده خوبی داشته باشه.همین که ...

امیدوارم بهترین‌ها نصیبشون بشه❤️

برای خواستگاری اصالت خانوادگی، تحصیلات دختر و خانواده اش، شغل دختر و خانواده اش، پسرباز بودن ونبودن ...

میشه من بهتون درخواست بدم؟ به صورت کلی شرایط رو بگم

یادت باشه حتی اگر ضعفی داشتی اما هیچوقت به روت نیارش حتی باافتخار ازش حرف بزن!اینجوری کسی رو ضعفت حس ...

مرسیی از کمکتون، حتما

میدونم الکی حساس شدم واقعا ولی نمیدونم حس بدی دارم به این دو قضیه🥲شما باشی چطور حستو دور میکردی؟

واقعیتش منم اتاقی که اتاق شخصی خودم باشه ندارم 

خونمونم شاید اون طوری که خیلی عالی و مجلل و شیک باشه نیست 

ولی وقتی فکرشو میکنم میبینم مسائل خیلی مهم تری هست که باید بهش فکر کنم

از نظر من درسته همه این موارد مهم هستن مثلا اینکه خونمون برای مراسم خواستگاری خوب هست یا نه پذیرایی خوب باشه لباسم چطور باشه رفتارم چطور باشه و ...

اما همه این ها فقط یه قسمت از ماجراست که شاید بعد ها اصن خیلی اهمیت نداشته باشه

موضوع اصلی اینه که شما میخوای یه زندگی بسازی با اون فرد 

این قضیه مهم تره 

اینکه این فرد مناسب شماست یا نه به نظرم مهم تره

این مسئله که شما رو نگران کرده فرعه

اصل مهمه

نظر من اینه که اگر چه این مسائل مهم هستن ولی نباید اون قدر درگیرش بشین که خدایی نکرده تصمیم اشتباه بگیرین

بله

ممنونم