یکی اینکه یه کمد چوبی تا کمر توی پذیراییه که وسایل کار پدرم داخلشه یکی اینکه خودم اتاقم مشترکه و اتاق شخصی ندارم و بابت همین حس میکنم جالب نیست خواستگار راه بدم🫠
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫
واقعیتش منم اتاقی که اتاق شخصی خودم باشه ندارم خونمونم شاید اون طوری که خیلی عالی و مجلل و شیک باشه ...
مرسی عزیزم واقعا نظرات این تاپیک خیلی کمک کننده بود ذهنم اروم شد واقعا🫠❤️
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.