2777
2789
عنوان

خواستگار خوب دارم اما خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 62 پست
چه خوب خوشبخت باشنبه نظرتون برای مردا مهمه این چیزا؟ باقی خونه خیلی خوب و ابرومنده البته

اگر آدم خوبی نباشه، به هرچیزی گیر میده و توی سر می زنه. این نباشه، به یه چیز بی ربط دیگه گیر میده. آدم خوبی باشه، هر چیزی هم ببینه، اذیت نمی کنه.

نه مردا هم مثل خانم ها جزیی نگر نیستند، کلی نگر هستند. منم خواستگاری رفتم، توی اتاق خانم که صحبت می کردم، یک تیکه کاغذ دیواری کنده شده بود و آویزون بوده. اصلا برام مهم نبود. مگه اوومدم با کاغذ دیواری ازدواج کنم.

ناراحت نشی! ولی بااین طرز فکر هنوز وقت ازدواجت نیس

نه ناراحت نمیشم

نمیدونم حساس شدم روش... شما بودی میرفتین خواستگاری یه خانومی برای برادرتون یا حالا هرچی، به چه چیزایی توجه میکردین؟ از خانواده و خونه منظورمه نه خود شخص

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر آدم خوبی نباشه، به هرچیزی گیر میده و توی سر می زنه. این نباشه، به یه چیز بی ربط دیگه گیر میده. آ ...

درست میگید مرسی واقعا

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

با چیزهایی که گفتی معلومه وقت ازدواجت نرسیده

حساس شدم الکی میدونم ولی شما بودی میرفتین خواستگاری توی یه خونه، به چه چیزایی دقت میکردین؟

نه ناراحت نمیشمنمیدونم حساس شدم روش... شما بودی میرفتین خواستگاری یه خانومی برای برادرتون یا حالا هر ...

خب عزیزم دیگه همه خانواده ها که درتوانشون نیست به تعداد بچه ها اتاق داشته باشن اصلا چیزی که ابرو بر باشه حساب نمیشه

نه ناراحت نمیشمنمیدونم حساس شدم روش... شما بودی میرفتین خواستگاری یه خانومی برای برادرتون یا حالا هر ...

به رفتار بین اعضای خانواده. به وضعیت روحی دختر خانم. به نوع صحبت کردن مادر دختر خانم. به احترام اعضای خانواده به پدر خانواده. اعتقاد قلبی دختر خانم به خدا. به آرامش و امیدواری به آینده توی گفتار دختر خانم.

چند سالتهچقدر حساسی اینایی ک گفتی بد نیست

۲۱ 

کلا شخصیت حساسی دارم روی همه‌چیز از بچگی ولی اینایی که گفتم قبلا اصلا برام مهم نبود، از سر این خواستگار یه جور بدی افتاده تو ذهنم نمیدونم چیکارش کنم

ایشون برای خواستگاری از شما میان نه برای خرید خونه!

میدونم درست میگید حساس شدم الکی ولی شما به شخصه برید یه خونه برای خواستگاری به چیزایی توجه میکنید

اگه قراره رو اینکه اتاق نداری و کمد توپذیراییه ایراد بگیرن وصلت نکنی باهاشون بهتره چون ازلحاظ فرهنگی پایینن!

ببین داشتن یه خونه مناسب ابرومند بله مهمه ولی نه دیگه انقد جزییات!

یه خونه معمولی همین

همسن منیبیخیال بابا فک نکن بهشون

عزیزمم🥹قبلا باور کن یه لحظه هم توی ذهنم نبود الان افتاده توی ذهنم😭😂

باور کن منم فکر نمیکردم بد باشه اینقدر این جا تاپیک های ایراد از خونه‌ی دختری که رفتن خواستگاریش دید ...

ن گلم بهش فکر نکن و اعتماد ب نفس داشته باش 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

حساس شدم الکی میدونم ولی شما بودی میرفتین خواستگاری توی یه خونه، به چه چیزایی دقت میکردین؟

به ظاهر ومرتبی عروس وخانوادش به اینکه همونایی دارن قشنگ ومرتب بچیننش و با سلیقه  به برخورد خودش وخانوادش  به شعورشون به احترام گذاشتنشون بهم