2777
2789
عنوان

ی نصیحت به دخترا🖐🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 39 پست
به عنوان یه پسر تایید میکنمزندگی رو جدی بگیرید فرصت هایی که ۱۸ تا ۲۵ سالگی دارید محدوده برای خوش گذر ...

👌🏻👌🏻

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره فرق دارننصف مردای الان دیگه غیرت و انسانیت ندارندختر رو فقط برا سرگرمی میخوان

نصف مردهای کجا؟! 

تقریبا هشت میلیارد جمعیت جهان و تقریباً چهار میلیارد جمعیت مردان جهانه.

تقریبا ۹۰ میلیون جمعیت ایران و تقریباً ۴۵ میلیون جمعیت مردان ایرانیه.

پس اگر فقط منظور شما مردان ایرانیه باید تحقیق و بررسی روی ده‌ها میلیون مرد ایرانی داشته باشید و بهمون نشون بدین که صحبت‌تون بی‌اساس نیست.

۱۸ سالمه ...انقد به مردا بی حسم میترسم هیچوقت ازدواج نکنم😂

چ بهتر😂😍بشین درستو بخون دختر

ولی جدا از شوخی

خاستگار خووووووب اومد رد نکن

سنشون ک بیشتر میشه اونوقط میفهمن چ اشتباهی کردن..

دقیقا موافقم از اول باید مشخص شده باشه  زیر نظر خانواده باشه  نه اینکه سن بره بالا حالا به  یه مرد سن بالای  زن مرده زن طلاق گرفته  جواب مثبت داد و  زنش شد.بخدا دخترها از اول حواسشون باشه  یه خواستگار خوب بود هی الکی ایراد میگیرن 

یه پسر دسته گل رو به خاطر یه آشغال رد کردم که ولم کرد و رفت و الان به معنای واقعی کلمه بدبخت شدم

منم از این دسته گلا زیاد اردست دادم همون ۱۹ ۲۰ سالگیم

خیلی پشییمونم ولی خب چ میشه کرد الان....

دقیقا موافقم از اول باید مشخص شده باشه زیر نظر خانواده باشه نه اینکه سن بره بالا حالا به یه مرد س ...

فکر کن طرف من مذهبی بود ( ب ظاهر البته😂🙂)

۸ سال طول کشید هیچی ب هیچی

خیلی حرف قشنگی زدید اسی حتما تکلیفتونو توی رابطه مشخص کنید و حتما با اطلاع خانواده ..

از کسی که تو رابطه معلق نگهتون داشته فرار کنید اینا فقط قصدشون اینه سرگرم بشن یا زاپاس نگه داشتن دنبال کیس دیگه آن .. هییییچ مردی تاکید میکنم قاطعانه هیچ مردی وقتی خانمی رو دوست داره همینجور رها نمیکنه قطعا خواستگاری می‌ره دوست داره زودتر ازدواج کنه  

چ بهتر😂😍بشین درستو بخون دخترولی جدا از شوخیخاستگار خووووووب اومد رد نکن

نه باباا خاستگار چیه دارم میخونم واسه کنکور هدفام بزرگتر از اونه با ازدواج خرابش کنم

جدا از اون عقلم اصلا در حد و اندازه یه دختر که سن ازدواجش رسیده نیست رفتارم بچگونه تر از اونهه😭😭🤣

خیلی حرف قشنگی زدید اسی حتما تکلیفتونو توی رابطه مشخص کنید و حتما با اطلاع خانواده ..از کسی که تو را ...

دقیقاااا

ی مرد اگر دختری رو بخداد

زمیییین و زمان رو بهم میدوزه تا زودتر بدستش بیاره

اللن پسرا یا به قصد سرگرمی با یکین یا گذاشتن آب نمک مورد بهتر پیدا کنن