2777
2789
عنوان

ی نصیحت به دخترا🖐🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 39 پست
نه باباا خاستگار چیه دارم میخونم واسه کنکور هدفام بزرگتر از اونه با ازدواج خرابش کنمجدا از اون عقلم ...

موفق باشی جانم😍😍💕

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن طرف من مذهبی بود ( ب ظاهر البته😂🙂)۸ سال طول کشید هیچی ب هیچی

من همیشه به دخترای جوون میگم  اگر مورد خوب و با اخلاق و مناسب پیدا شد  بله بگن وگرنه بازیچه ی دست این جماعت نامزد میشن .متاسفانه دخترهای حوو بفکر پول و مال و یهو برن تو آسایش هستن ولی بفکر آرامش نیستن

دقیقاااای مرد اگر دختری رو بخدادزمیییین و زمان رو بهم میدوزه تا زودتر بدستش بیارهاللن پسرا یا به قصد ...

حالا اگه یه دختر و پسری هم سن باشن مثلا هر دو 20 سالشون باشه و پسره بگه دو سه سال صبر کن درس و سربازیم تموم بشه حتما میام جلو چی؟ 

الانم دو ساله باهمن مادرا هم در جریان هستن و پسره حضوری با مادر دختره هم حرفاشو زده.. دختره هم خاستگار زیاد داره ولی چون این پسره به دلشه نمیتونه تصمیم بگیره.. فقط به خاطر اینکه آقا پسر هنوز دانشجوعه و بعدشم بره سربازی رسمیش نکردن چون پسره میگه من تا سربازی نرم که نمیتونم برم سرکار و.. 

نظرتون در این موردا چیه؟ 

حالا اگه یه دختر و پسری هم سن باشن مثلا هر دو 20 سالشون باشه و پسره بگه دو سه سال صبر کن درس و سرباز ...

خب اینکه خانواده رو در جریان گذاشته نشون میده قصدش تا حدود زیادی جدیه

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂