چمیدونم همش ب باشگاه بدنسازی و ماساژ و استخر باشه خیلی برا خودش هزینه کنه اما برا شما دلش نیاد پول بده چیکار میکنین؟اینم بگم نمیذاره بینیمو عمل کنم میگه قشنگه دندونامم کامپوزیت نیست😂فقط بریچینگ کردم یعنی من خیلی مرقوم ب صرفه تر از اون هستم گاهی دلم میخواد جرش بدم من همش تو خونه دارم بچه داری میکنم اون ی زندگی لاکچری داره 🤦🤦🤦
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شاید دماغت رو دوست داره بابا ولی دیگه کامپوزیت رو نمیپذیرم که اجازه نمیده
اجازه میده پول نمیده باورت میشه خودش رفته بود کامپوزیت کرده بود بهم نگفته بودهرچی میگفتم چقدر تغییر کردی کامپوزیت کردی بخاطر اینکه من نرم میگفت نه بابا همچین سفت حرف میزنه ک آدم باورش میشه
میدونی منو همه میگن بینیت قشنگه اما بازم دوست دارم عمل کنم لامصب عمل بینی قیافه ادمو شیک میکنه
اصلا دست نزن به بینیت. حیفه
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
منم خیلی دوست دارم یه کاری انجام بدم ولی همش میگه خوبی نیاز نیست ،مثلا دماغم کوچیکه ولی خب عملی نیست عملی ها شیکه،یا لبام قلوه ایه ولی خب لب طبیعی با ژل خیلی فرق میکنه ،چشم رو هم نمیشه غلط خاصی کرد
ولی خودش ایراد داره مجبوره انجام بده کاشت مو،عمل گوش،عمل دماغ🫤🫤
من دندونام کامپوزیت نیست فقط بریچینگ کردم چون خیلی مرتبه دندونام اما بوکال فت زدم ژل چونه و لب زدم ب ...
یک نفر بلیچینگ رو بهت تذکر داد، تشکر که نکردی، کنایه هم زدی!
و الان دوباره غلط بکار بردی... این غلط املایی نیستاااا کلمه رو داری غلط میگی ... بیرون بکار میبری بهت میخندند...
لااقل تشکر میکردی از اونی که بهت درستش رو گفت!
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
والا من که شوهر ندارم ولی با عشوه یا قشقرق اگه جواب نداد تهدید 😂
نمیشه بخدا مرد خسیس و جدیدا از راه بچم وارد شدم اون روز پول کلاس شنا دخترمو ریخت منم رفتم خرید کردم بعد ک رفته بود دنبال دخترم گفته بودن هزینرو پرداخت نکردین رفته بود کارت کشیده بود😂اما اومد خونه یکم غرغر کرد 🤣پول کلاس شنا ۴۸۰۰بود