2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون بینیشو عمل کرده باشه دندوناش کامپوزیت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه میکنیی من شوهرم زیاد به خودش نمیرسه من دندونام کامپوزیت هست دماغمو اول که عقد کردیم عمل کردم ...

من دندونام کامپوزیت نیست فقط بریچینگ کردم چون خیلی مرتبه دندونام اما بوکال فت زدم ژل چونه و لب زدم بوتاکس هم زدم شید لب و خط چشم هم زدم اما عملای زیبایی نمی‌ذاره برم مثل عمل بینی

میدونی منو همه میگن بینیت قشنگه اما بازم دوست دارم عمل کنم لامصب عمل بینی قیافه ادمو شیک میکنه

اره واقعا من که انقدر اعتماد به نفسم رفته بالا از وقتی عمل کردم 

دندونامم که یکی از ارزوهام بود بالاخره بهش رسیدم🤣🤦🏼‍♀️

من دندونام کامپوزیت نیست فقط بریچینگ کردم چون خیلی مرتبه دندونام اما بوکال فت زدم ژل چونه و لب زدم ب ...

نه من صورتم اوکیه لازم به بوتاکس و این چیزا نداشتم 

دندونام مرتبه اما برچینگ باز رنگش برمیگرده اما کامپوزیت خیلی دیر تر برمیگرده و نیاز به ترمیم داره 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دندونام کامپوزیت نیست فقط بریچینگ کردم چون خیلی مرتبه دندونام اما بوکال فت زدم ژل چونه و لب زدم ب ...

شاید دماغت رو دوست داره بابا 

ولی دیگه کامپوزیت رو نمی‌پذیرم که اجازه نمیده 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلیییی بدم میاد از این جور مردا

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

حق داری والا منم باشم جرش میدم

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....