چمیدونم همش ب باشگاه بدنسازی و ماساژ و استخر باشه خیلی برا خودش هزینه کنه اما برا شما دلش نیاد پول بده چیکار میکنین؟اینم بگم نمیذاره بینیمو عمل کنم میگه قشنگه دندونامم کامپوزیت نیست😂فقط بریچینگ کردم یعنی من خیلی مرقوم ب صرفه تر از اون هستم گاهی دلم میخواد جرش بدم من همش تو خونه دارم بچه داری میکنم اون ی زندگی لاکچری داره 🤦🤦🤦
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اشتباه میکنیی من شوهرم زیاد به خودش نمیرسه من دندونام کامپوزیت هست دماغمو اول که عقد کردیم عمل کردم ...
من دندونام کامپوزیت نیست فقط بریچینگ کردم چون خیلی مرتبه دندونام اما بوکال فت زدم ژل چونه و لب زدم بوتاکس هم زدم شید لب و خط چشم هم زدم اما عملای زیبایی نمیذاره برم مثل عمل بینی
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏