2777
2789
عنوان

داشتم با شوهرم میرقصیدم بابام دید

| مشاهده متن کامل بحث + 3256 بازدید | 125 پست

شانس من اگه تاپیک بود😂🤣🤣 :

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله یه بار ناهار نخورده بودم قهر بودم مثلا گفتم اشتها ندارم 

عصری کسی خونه نبود تا کمر تو قابلمه بودم بابام اومد تو😑

گفت برنج کمه نونم بخور باهاش تو کوهانت ذخیره کنی واسه فردا که اشتها نداری

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بدش میاد از این کارا تولدش که میشه میخوایم دست بزنیم میگه نزنید خوشم نمیاد

شبیه بابای منه، چیزی نمیگه ولی معلومه خوشش نمیاد 😂😂😂

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

واییی منم خیلی عادت دارم با شخصیتای خیالی صحبت میکنمممم

یبار صبح بود تو اشپزخونه خیلی جدی داشتم با یه شخص خیالی صحبت میکردم یهو اومدم تو هال دیدم مامانم داره نگاه میکنههه آب شدم ینیی🤣🤣🤣💔

اللهم عجل لولیک الفرج✨

منم دیشب این موقه ها داشتم وسط جشن عقد پسر عموم قر میدادم کنار بابامو عموم.... حواسم به هیچ جا نبود یهو دیدم داماد واستاده کنار ستون 

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده