2777
2789
عنوان

داداشم بعد یه هفته بجای پول دادن موتور و پس داد

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 40 پست
خدا بدترشو بسرش بیاره حتی پول مردمم میکشه بالا و پس نمیده

اووو خب دیگه پس همینکه موتورو پس داده بازم خداروشکر ،همچین ادمی موتورم میبرد پولم نمیداد میخواستی چیکار کنی ،ولش کن کلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه من به شوهرم گفتم اما اون قبول نکرد بعنی گفت با ما دیگه اینکارو نمیکنه

خب شاید چون از اول این قانون رو اجرا نکردی.محکم و جدی نبودی در این مورد.

نمی‌دونم والا امیدوارم ضرر بدتری بهتون نزنن‌.از این بابت میگم که آدم خودش خجالت میکشه

اونا به قول خودت اصلا براشون شاید مهم هم نباشه و فکر رنگ مو باشن ولی تمام شرم و خجالتش برای شما میمونه و این حس بدیه.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

متاسفانه برادرت مشکل شخصیتی داره، خدا اخر و عاقبتتون رو بخیرکنه با همچین ادم نابکاری

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

شوهرت گفته اشکال نداره هروقت داشتی بقیه شو بیار دیگه

فک کنم متوجه نشدین ....برادرم اون پنجاه تومن پول نقد و بهمون نداد کلا و بجاش بعد یه هفته موتورو پس اورد اونم با احترام موتورو تو کوچه پارک کرد و ریموتشو پرت کرده بود تو خونه 

متاسفانه برادرت مشکل شخصیتی داره، خدا اخر و عاقبتتون رو بخیرکنه با همچین ادم نابکاری

دقیقا مشکل شخصیتی داره همه ی مردم هم از دستش شاکین کسی هم اگ باهاش رفیق باشه میخواد جیبشو بچاپه 

دست خودم نیس بدم اومده ازش وقتی میبینم حتی برا منم خوب نمیخواد .....

دادامه منم همسن داداشته،بچه هام خونه بابام داشتن باهم دعوا میکردن،بلند شد بهشون گفت ساکت شید چشم دیدنتونو ندارم .اما به دل نگرفتم ...البته کار داشت اشتباه بوده.،اما نفرینش نکن