2777
2789
عنوان

نمی‌دونم همسرم خائنه یا نهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 92 پست
اره عزیرم یه شماره دیگه به اکانت اینستا یا.‌‌.. فقط اسم و اینا نزار یا مثلا گنگ بزار و بیوت اول اسم ...

عزیز این جوری حتی اگر جواب هم بده اثبات شدنی نیست...و صد جور راه حل برای گریز!!!اگگگگگگر دم به تله بده که نمیده

عجب بیهوده تکراریست دنیا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من زیاد ماموریتم چندین روز در ماه ماموریتم چطور زیر نظر بگیرم

همون روزا که نیستی بگو ماموریتم و زیر نظر بگیرش .بالاخره ماه که پشت ابر نمیمونه به جا سوتی میده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

یعنی با سیمکارت غریبه دیگه؟

یعنی اگر یکروزی دستش رو بشه تکه بزرگش گوششه...من اصلا اینجوری نیستم بشینم غصه بخورم یا شکایت کنم...خودم می‌دونم چرا

عجب بیهوده تکراریست دنیا

مگه دوربین بسته منظورت نیست؟؟اخه یکی دوبار سرزده اومدم نشده بهر دلیل .یا زود اومدم یا ...

نه دوربین های ریز خیلی هست تو بازار با قیمت پایین 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

آخه اینجوری نیست که دایم خونه باشه هر ماهی شاید دوباره پیش بیاد که اون خونه باشه من برم بیرون...و ال ...

کلید رو به یه بهونه ازش بگیر بگو‌کلید خودم گم شد تو اتوبوس یا مثلاا مترو 

چقدر حافظه باید به گوشی داشته باشه تا من از به گوشی بعنوان دوربین استفاده کنم ظاهراً تنها راه همینه...مثلاً فکر کنید چهار پنج ساعت حداکثر بخاد فیلم بگیره

عجب بیهوده تکراریست دنیا

همون روزا که نیستی بگو ماموریتم و زیر نظر بگیرش .بالاخره ماه که پشت ابر نمیمونه به جا سوتی میده

نه بازار یابی من در سطح شهر خودمون هست فقط...اسم دوربین و مشخصاتسو لطفاً بهم بگو

عجب بیهوده تکراریست دنیا

فرستادم 

نه بازار یابی من در سطح شهر خودمون هست فقط...اسم دوربین و مشخصاتسو لطفاً بهم بگو

نه منظورم کاربر اقا بود که به همسرش شک داره 

ببین بجز عطر نشونه دیگه پیدا نکردی؟

نه....چیزهای دیگه هم هست ولی زیاد قوی نیست مثلاً همسرم اهل چایی. نیست زیاد .مخصوصا تنها باشه حالشو نداره.ولی میام میبینم چایی دم شده و...میگم چی شد میگه هوس کردم!

عجب بیهوده تکراریست دنیا

عزیز این جوری حتی اگر جواب هم بده اثبات شدنی نیست...و صد جور راه حل برای گریز!!!اگگگگگگر دم به تله ب ...

نمد والا من خودم اگه تو همچین شرایطی بودم اینکار رو میکردم انشاهلل حدست درست نیست

icy_floer