2777
2789
عنوان

نمی‌دونم همسرم خائنه یا نهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 92 پست
خب یه دفعه که رفتی بیرونبعده نیم ساعت برگردبرگشتی و ان شاالله کسی نبود، اصلا به روی خودت نیار که عمد ...

خب معلوم نمیکنه واقعا نیم‌ساعت دیگه بیاد...منم بازار یابی کار میکنم ...خدا می‌دونه شاید دو ساعت بعدش بیاد...اصلا تجربه تلخ اینجوری نداشتم الان هم نمی‌دونم واقعا خیانته دقیقا

عجب بیهوده تکراریست دنیا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمد والا با یع اکانت ناشناس برو پیویش و بهش یه دستی بزن

قطعا جواب نمیده.چون اون فقط از یه مدل چهره خوشش میاد اونم مدل دندون خرگوشی مثل لیلا حاتمیه.و اگر تو پیامها از مدل دندون بگم یا می‌فهمه یا شک میکنه

عجب بیهوده تکراریست دنیا

خب میشه یه بار بگی میرم بیرون بعد که رفتی بیرون خونه منتظر بمونی ببینی کسی میاد یا نه

خب معلومه دیگه تو اون شرایط پیام میده کنسل می‌کنه ...بخدا شرلوک هولمزه

عجب بیهوده تکراریست دنیا

نه فکر نمیکنم در حد خونه باشه

فعلا خونه رو زیر  نظر بگیر .انشالله که شکت درست نیست 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

[QUOTE=393366587]نمیتونم....نه فعلا پولشو دارم نه علمشو[/QUOTEه 

چیز زیاد گرونی نیست ..اگر نمیشه یه بار بهش بگو میرم فلان جا چند ساتی نیستم .‌بعد برو بیرون منتظر بمون جایی که دید نداشته باشی .بعد چند ساعت گوشیتو روشن کن و با یکی برو‌خونه ببین واقعا شکت درسته یا نه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

فعلا خونه رو زیر نظر بگیر .انشالله که شکت درست نیست

آخه اینجوری نیست که دایم خونه باشه هر ماهی شاید دوباره پیش بیاد که اون خونه باشه من برم بیرون...و البته کلید هم داره.گاهی وقتا هم میام میبینم هیچکس نیست بوی عطر هست....این منو دیوانه میکنه

عجب بیهوده تکراریست دنیا

قطعا جواب نمیده.چون اون فقط از یه مدل چهره خوشش میاد اونم مدل دندون خرگوشی مثل لیلا حاتمیه.و اگر تو ...

عاها  یا مثلا چطوره بهش یه دستی بزنی مثلا سلاامم عشقم و... اگه گفت شما بگی منو نمیشناسی و... با این سیاستای خودت شاید جواب بده

icy_floer

[QUOTE=393366587]نمیتونم....نه فعلا پولشو دارم نه علمشو[/QUOTEه چیز زیاد گرونی نیست ..اگر نمیشه یه ب ...

مگه دوربین بسته منظورت نیست؟؟اخه یکی دوبار سرزده اومدم نشده بهر دلیل .یا زود اومدم یا ...

عجب بیهوده تکراریست دنیا

یعنی با سیمکارت غریبه دیگه؟

اره عزیرم یه شماره دیگه به اکانت اینستا یا.‌‌.. 

فقط اسم و اینا نزار یا مثلا گنگ بزار  و بیوت اول اسمش بایه قلب  اگه دوس داشتی  بیشتر حرف بزنیم درخواست بده 

icy_floer