2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احمق و بیشعوره دیگه نفهمه

دختر خواهرش زایمان کرده مبخوان گوسفند قربونیشو بیارن خونه من بکشن فقط گوشتشو ببرن منم گفتم چرا بدون مشورت من قبول کردی 

خدایا برام خوب بساز 💚

دختر خواهرش زایمان کرده مبخوان گوسفند قربونیشو بیارن خونه من بکشن فقط گوشتشو ببرن منم گفتم چرا بدون ...

ای بابا عزیزم یه مقدار سیاست داشته باش الآن هیچی نمیگفتی روزی که می‌خواستند بیان خودت رو به کمر درد میزدی خودشون ببرن بشورن همه جارو نمیز کنن بعد برن

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

دختر خواهرش زایمان کرده مبخوان گوسفند قربونیشو بیارن خونه من بکشن فقط گوشتشو ببرن منم گفتم چرا بدون ...

واقعا که متاسفم براش

دست رو کسی بلند میکنه که نزدیکترینه بهش بخاطر یه فامیلی ک همیشه نمی مونه

تف ب شرفش

خانومی کن و صبر کن و بسپار دست خدا

هر چی میکشیم از خانواده هاشونه

داغونم میدونه چند ساله تحمل کردم الان دیگه مریض شدم نمیدونم چه مرگمه سرمو میزارم فقط میخوابم همه جای سرم درد میکنه 

خدایا برام خوب بساز 💚