2777
2789
ای بابا عزیزم یه مقدار سیاست داشته باش الآن هیچی نمیگفتی روزی که می‌خواستند بیان خودت رو به کمر درد ...

خونه خودش نمیکشه چون کثیفی داره میارن سر من زورم میاد 

خدایا برام خوب بساز 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داغونم میدونه چند ساله تحمل کردم الان دیگه مریض شدم نمیدونم چه مرگمه سرمو میزارم فقط میخوابم همه جای ...

نمیدونی خواهر؟؟ اینا غم های انباشته شدست.

یوتیوب داری؟ اگ داری پیج یکیو معرفی کنم پست هاشو ببینی آرومت کنه.

فک کنم مدیتیشن هم خیلی بهت کمک کنه

محبت میکنی بفرست ثواب داره

قربونت بشم

حسین آرا و سعید قویدل رو سرچ کن تو یوتیوب

پست های هرکدوم حس بهتری بهت دادن رو ببین

تو اینستا هم فعالیت دارن البته

و یادت باشه ده سال دیگه ک بچه هات اول زندگیشونه اگ اینجوری بخوای ادامه بدی دیگه جونی نمی مونه برات خوشگلم

خودت رو نجات بده از این حال

خونه خودش نمیکشه چون کثیفی داره میارن سر من زورم میاد

کاملا حق داری عزیز دلم متاسفانه وقتی آدم بین یه مشت بیشعور گیر میکنه چاره ای نداره جز اینکه مثل خودشون رفتار کنه البته که آدم تا یه جایی ظرفیت داره شما دیگه پر شده ظرفیتت😔

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بخدا الانم جونی نیست دارم به زور خودمو سرپا میکنم میگم بچه ها نمونن سختی بکشن چهار ساله مریضم یه دکت ...

خسیس هم هست؟

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بخدا الانم جونی نیست دارم به زور خودمو سرپا میکنم میگم بچه ها نمونن سختی بکشن چهار ساله مریضم یه دکت ...

به دکتر مغز و اعصاب رفتن نیس. روانپزشک هم بری قرص بهت میده فایده نداره.

تو حالت بده و این حال درونیه باید بری دلیلش رو درونت جست و جو کنی. پاکسازی کنی و مدیتیشن و خودشناسی. کم کم بهتر ووبهتر میشی

عزیزم انشاالله که نور بشی و بتابی و اطرافت هم روشن کنی🥰