2777
2789

21 سالمه 

هنوز نمیدونم به چه رشته کوفتی علاقه دارم 

تا الان پشت کنکور بودم بازم دلم میخواد بمونم ولی نتیجه نمیگیرم 

خسته شدم از تحقیر اطرافیان 

اصلا نمیدونم به چی علاقه دارم 😑 

کل دبیرستانم مجازی بود هیچی نخوندم باعث شد منی‌ که همیشه خوب بودم  پشت کنکور بمونم بعدشم نتیجه نگیرم 

اصلا نمیدونم از زندگی وی می‌خوام حالم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث علاقه نیست که 

بحث اینه رشته ای بری پول توش باشه . هیچکسی رشته شو بخش علاقه نداره . همه واسه پول میرن. 

من رشته مو دوست دارم منتها نه به خاطر خودش ، به خاطر. پولش

اگر شما را نمی‌خواهند بهتر است نقش مزاحم را نداشته باشید 

منم با اینکه الان دانشجوعم ولی بازم نمیدونم به چی علاقه واقعی و عمیق دارم 

نشخوار فکری هم داشتم یمدت از این بابت 

الان فقط سردرگمم، کسی راهی داشت لایکم کن لطفا 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

خب شما از کجا فهمیدی نشخوار فکری داری؟

خودم یه حدسایی میزدم ،چون نسبت به گذشتم تغییر کرده بودم منی که کلا اهل فکر و خیال نبودم دائمااا در حال فکر کردن راجب آینده بودم و نگران! رشته های مختلف، شغل های مختلف، کارهای پاره وقت ،آینده های متفاوت 

اونقدری فکر میکردم که همه میگفتن تو که هنوز کنکورم ندادی (اون موقع) چرا اینطوری شدی؟ 

مهمترین بخشش اینه که این فکر کردن عادی نبود، نشخوار بود، یعنی از مغز و تمرکز و بدنم تغذیه می‌کرد 

منی که عاشق بیرون رفتن و کارهای هیجان انگیز بودم انگار فلج شده بودم و حال بیرون رفتن و ارتباط با آدما رو نداشتم، حتی شهربازی هم میرفتم دائم در حال فکر بودم! 

تمرکز کارهای مورد علاقم مثل کتاب خوندن و آهنگ گوش دادنو نداشتم

مغزم دیگه کشش درس خوندن و حرکت نداشت انگار فلج شده بود 

کلا توی سردرگمی و فکر کردن راجب آینده ای که تهش معلوم نیست چیه گیر کرده بودم 

دوره مزخرفی بود، پیش روانشناس هم رفتم بابتش 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)