2777
2789
عنوان

خواستگاری اینطوری رو چیکارش باید کرد توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 47 پست
حالا همه مدلم پس نزن تا ی زمانی ادم خواستگار معقول داره اگه قصد ازدواج داری درمورد کیسای خوب ک میان ...

وای نه دیونه بازی درمیاره اینو شناختمش خیلی آدم عجیبیه اینجوری بگم قاطی میکنم 

باید با آرامش وایسم خودش بره 

یعنی انقد بی شخصیت و بی فرهنگ باشه؟؟؟

مردا رو هیچچچچ وقت نمیشه شناخت ..هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نه دیونه بازی درمیاره اینو شناختمش خیلی آدم عجیبیه اینجوری بگم قاطی میکنم باید با آرامش وایسم خو ...

اون برو نیست ..نگران نفرینشم نباش هبچی نمیشههه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اون برو نیست ..نگران نفرینشم نباش هبچی نمیشههه

خب آخه هی هر لحظه میگه ول کن نیست که آدم خب روانش بهم میریزه تا وقتی که حس میکنه جواب منفی نمیدم خوبه حالش تا حس میکنه میخوام بگم نه قاطی میکنه 

اینکه هست ولی واقعا تا این حد وقاحت خدا نصیب هیچ کسی نکنه

تو همبت سایت نود درصدددد شوهراا همینن خرشون که از دل گذشته زدن زیر همه چییی 

خب آخه هی هر لحظه میگه ول کن نیست که آدم خب روانش بهم میریزه تا وقتی که حس میکنه جواب منفی نمیدم خوب ...

تو‌مسعول تامین  حال خوب یا از بین بردن حال بد دیگرون نیستی .تو فقط در قبال ارامش خودت مسعولی ..بلاکش کن بره و سیمکارتت رو‌عوض کن 

ای بابا

تامام 

خب آخه هی هر لحظه میگه ول کن نیست که آدم خب روانش بهم میریزه تا وقتی که حس میکنه جواب منفی نمیدم خوب ...

ناراحت نشی ولی انگاری توهم مقصری تو سیریش بودنش 

وقتی جوابت منفی هستش چرا طوری باهاش حرف میزنی ک امیدوار شه بعد میای ی جورایی باپا پس میزنی ک روانش بهم بریزه خب هرکی باشه اینجوری پادرهوا باشه قاطی میکنه از اولش وقتی بامعیارات جوردرنمیومد اصلا نباید باهاش هم کلام میشدی ک امیدواری بگیره هی گفتی نفرین واینا حس کردم ی جاهایی توواشتباه کردی ولی نکن قاطعانه ی جواب بهش بده تمومش کن حالا هرچی ک میخوای بگی

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

ناراحت نشی ولی انگاری توهم مقصری تو سیریش بودنش وقتی جوابت منفی هستش چرا طوری باهاش حرف میزنی ک امید ...

خب نه من از همون اول گفتم نه امیدواری چی دادم آخه 

خب چیکار کنم نمیشه با بی احترامی بگم برو نمیشه چند بار گفتم نمیتونم بحث رو عوض کرده یا گفته میتونی منم گفتم بذارم آروم شه یا جوابشو سرد بدم که بره ولی نمیخوام قاطی کنه بره حرف من اینه میخوام با آرامش بره و احترام

دعا کن با آرامش بره نه اینکه قاطی کنه

بلاکش کن بره و سیمکارتتم عوض کن لره در خونه یکی دیگه پیگیر بشه ..ازدواج که زوری نمیشه 

تصمیمم همینه خدا فقط خودش کمک کنه

ارامشتتتت مهم ترهه