2777
2789
عنوان

خواستگاری اینطوری رو چیکارش باید کرد توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 47 پست
وضع مالیش چطوره ؟

حقوق کارمندیه دیگه ولی خودش زرنگه تو رشته خودش شاگرد اول بوده سوادش تو رشته اش خوبه شاید بتونه بعدها شرکت بزنه ولی فعلا که حقوق کارمندی میگیره فقط ماشین داره خونه نداره گفتم خونه نداری نمیتونم میگه تهران خودت میدونی خونه چه قیمتیه پس بحثشو باز نکن میگم خب پس من نمیتونم میگه میتونی ای خدا😢😢

جددیییی 🫢🫢 انقد التماس میکنه میگه قول میدم هیچ وقت اسمی از سن نیازم، گفت اصلا میریم محضر امضا میدم ...

اصلا قبول نکن فردا ک رسید میگه میخوام برم با دخترای ۲۰ساله. سری ک درد نمیکنه دستمال نمیبندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خودم نگفتماز نظر روانشناسی گفتمحالا استارتر مختاره تصمیم بگیره

روانشناسی و من نمیدونم ولی نود درصد ک این  مدلی بودن ب مشکل خوردن ..ی سری تو دادگاه خانواده خانونه طفلی دوسال بزرگتر بود بعد چندین سال زندگی با چندتا بچه اومده بود طلاق میخواست میگفت واقعا دیگه نمیکشم جلو عروس وداماد شوهرم ک بزرگتر بودنم وتوسرم میزنه تاحرف میزنم میگه اره دیگه جای مادرمی تو باید تصمیم بگیری مثل ابربهار گریه میکرد ادم دلش کباب میشد ..درسته صددرصد نیس ولی اکثر مردا تحمل بزرگتر بودن ندارن وبروی خانومشون میارن

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

حقوق کارمندیه دیگه ولی خودش زرنگه تو رشته خودش شاگرد اول بوده سوادش تو رشته اش خوبه شاید بتونه بعدها ...

زور نیست عزیزم ..بگو من نمیتونم خونه به دوش بشم .بلاکش کن بره ..اطرافم هر کیو دیدم زنه بزرگتر بود حتی در حد دو سال بعد بعد به مدت زندگیش جهنم شد تا میاومد حرف بزنه مرده صنشو میکشید به رخش ..مرد جماعت تا قبل امضای محضرر زیاد ضرر میزنن و شعار میدن بعد که اسمشون رفت تو شناسنامه ی طرف کلاا الزایمر پیشرفته میگیرن و همه چی یادشون میره 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

همه مدله خدارشاهده پس زدم عین چسبه این بشر

حالا همه مدلم پس نزن تا ی زمانی ادم خواستگار معقول داره اگه قصد ازدواج داری درمورد کیسای خوب ک میان بیشتر فکر کن الکی نه نگو همه جانبه بسنج ببین اگه باب میلت بود اشنا شو 

ب اینم اگه واقعا میخوای جواب رد بدی بگو تاحالا نمیخواستم بهتون بگم ولی حالا ک قبول نمیکنی من ب کسی قول دادم تو رابطه م باشما حرفم ک میزنم عذاب وجدان دارم بیشتر از این ادامه ندیم لطفا..ولی اگه میخوای اشنا شی وبشناسی خودت میدونی دیگه 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

واقعا ؟؟ استرس گرفتم

بعلهههه ..ماها که شوهرمون بزرگتره زده زیر همه چی .اینکه هم کوچیکتره هم هر وی میگه یه بهونه داره .تو میتونی مستاجر شی تو‌مستونی بی پولی تحمل کنی .پاسه همه چیت از اللن داره زور میگه ‌.ازدوتج کنی باهاش تا میای حرف پول بزنی میگه ندارم هرری خونه بابات .مونده بودی رو دست ننه بابلت اومدی زن من شدی .احتمال خیانتش که هزاار درصده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

زور نیست عزیزم ..بگو من نمیتونم خونه به دوش بشم .بلاکش کن بره ..اطرافم هر کیو دیدم زنه بزرگتر بود حت ...

سنشو 🥶🥶🥶