2777
2789

حالا من که متاهلم

ولی مجردیم بخدا خانوادم بو میکشیدن😂😂😐

حتی چن بار حس کردم بابام میاد شب تو خواب گوشیمو میبره چک میکنه🤣🤣🫡🫡

جوری همه چیم لو میرفت که حس میکردم بابام بهم 

جی پی اس وصل کرده

واسه همین از هیچ وقت هیچ کاری نکردم. ترس نمیشه اسمشو گذاشت. یجورایی دلم نمیخواست خانوادم ازم ناراحت بشن

با شوهرمم که اشنا شدم و خانواده شوهرم اومدن جلو و بعد گفتیم یه مدت حرف بزنیم . زیر نظر خودشون بودم تا وقتی دیگه کامل رسمی کردیم.

همین الانم که دووورم ازشون کاملا میفهمن دارم چیکار میکنم. بابام میگه حس ششمم قویه😂😂

چطووووری خانواده هاتون نمیفهمن 

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی باید دروغ گفت، من که خوشم نمیاد، زندگیتون پر از خیر 🧡

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

هنوز تو این خط ها نرفتم

ولی دوستم گفته ساعت مدرسه بیشتر شده بابا و مامانش هم باور کردن و ۲ ساعت دیگه رو میره دیدن دوس پسرش😂😂😂😂😂😂

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

من که تا دلت بخواد لو رفتم😂

وای من یه بار تو این گروه های تلگرامی که پسر دخترن عضو شدم بابام فهمید😂😂

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
هنوز تو این خط ها نرفتمولی دوستم گفته ساعت مدرسه بیشتر شده بابا و مامانش هم باور کردن و ۲ ساعت دیگه ...

چه پدر مادر زود باوری 

کسی که تورا رَنجانده خواهد رنجید در حین شادی در حین امید؛🤍🌱

خیلی باید دروغ گفت، من که خوشم نمیاد، زندگیتون پر از خیر 🧡

اخه دروغ ادم لو میره

فدات شم همچنین

هنوز تو این خط ها نرفتمولی دوستم گفته ساعت مدرسه بیشتر شده بابا و مامانش هم باور کردن و ۲ ساعت دیگه ...

🫡🫡🫡🫡وااا

وای من یه بار تو این گروه های تلگرامی که پسر دخترن عضو شدم بابام فهمید😂😂

اینکه خوبه من داداشم منو با اکسم دید جنگ شد اصلا😂

کسی که تورا رَنجانده خواهد رنجید در حین شادی در حین امید؛🤍🌱

چه پدر مادر زود باوری

فکر کردن بچه اشون درس خون هستش چون تو جمع درس خون ها هست😐😐😐 به نظرم مامان و باباش اشتباه می کنن

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بعضیا اینجورین پسرشونو هم چک میکنن، من رفتم خونه یکی از فامیلامون دخترش از بیرون امد گفتم شرط میبندم ...

عجببب