2777
2789
عنوان

لبوبو اصل بخرم🤝🏼😂💅🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 62 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مخوفه  😐😐😐 ، بدرد  این فیلم ترسناکا میخوره که عروسکا زنده میشن یه چاقو میگیرن دستشون همه رو قتل عام میکنن 😁😁😁

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چه ربطی به پربازدیدی داره مگه مدال افتخاره پربازدیدی 😐🤧

شما رو نگفتم😊

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

این جور به نظر میاد فقط من زیر خط فقرم🚶

یه عروسک ترند رو همه با قیمت عجیبش می‌خرند بدون دغدغه 

اینو محض حسادت نمی‌گم 

دارم فکر می‌کنم مشکل اقتصادی فقط در خونه منو زده😁

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

این جور به نظر میاد فقط من زیر خط فقرم🚶یه عروسک ترند رو همه با قیمت عجیبش می‌خرند بدون دغدغه اینو م ...

چی بگم والا 🎀🥲

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🗝

خوش به حالت انقدر پولت زیادی میکنه رو دلت نمیدونی کجا هدرش بدی😐😂

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

چه مخوفه 😐😐😐 ، بدرد این فیلم ترسناکا میخوره که عروسکا زنده میشن یه چاقو میگیرن دستشون همه رو قت ...

دیگه بمیرمم نمیخرممممممم🤧😂

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🗝

ارههه😂

😂😂

خوش به حالت انقدر پولت زیادی میکنه رو دلت نمیدونی کجا هدرش بدی😐😂

🤧😂

مثلا چی داره که اینهمه پول بدی چیکار میکنه

😂😂

اگه خوشت میاد بخر

اگه خوشت میاد بخر