2777
2789
عنوان

لبوبو اصل بخرم🤝🏼😂💅🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 62 پست

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا؟؟؟؟

عصرم یکی تایپک زده بود همه گفته زشته  و حس بد میده و راستشو گفتن اسی قاطی کرده بود فکر میکرد دارن حسادت میکنن بهش و کلی بی احترامی پیش امد😑

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

این فیکه 

چقدر زشتهه😂🤧

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🗝

انصافا حیفه پول ، دو روز دیگه از مد میره و یه چیز دیگه ترند میشه بعد تازه چشم ملت باز میشه که این جونور زشت چی بود میخریدیم ما 😂😂😂😂

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
عصرم یکی تایپک زده بود همه گفته زشته و حس بد میده و راستشو گفتن اسی قاطی کرده بود فکر میکرد دارن حس ...

واع چه توهمی بوده 🤧😂😐

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🗝

این فیکه چقدر زشتهه😂🤧

۲ونیم میلیون خدای زیادا واسش بدی 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

چقدر امروز تایپیک لبوبو زدن چخبره ؟ !

آخه عروسکه رو کم تو فضای مجازی کردن تو چشم و مغز و... حالا نوبت نی نی سایته چون تاپیک پربازدید در مورد لوبوبو هست بزرگوارن یعده شاید بخاطر پربازدیدی شاید باز هم برای شبیهه یکی دیگه بودن تاپیک میزنن

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

انصافا حیفه پول ، دو روز دیگه از مد میره و یه چیز دیگه ترند میشه بعد تازه چشم ملت باز میشه که این جو ...

راست میگیا پشیمون شدم پستارو خوندم😂🥲

آخه عروسکه رو کم تو فضای مجازی کردن تو چشم و مغز و... حالا نوبت نی نی سایته چون تاپیک پربازدید در مو ...

چه ربطی به پربازدیدی داره 

مگه مدال افتخاره پربازدیدی 😐🤧

این یکی من نمیدونم چرا خندم گرفت ولی خدایی خیلی بد ترکیبه این چیه آخه

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕