2777
2789
عنوان

به نظرتون موهام رو کوتاه کنم آیا

61 بازدید | 8 پست

اندازش تا زیر گودی کمرمه، موخوره گرفته 

همیشه اینطوری میشه نمیدونم چرا.. هیم وقت نتونستم بلند بلند بذارم..

به نظرتون برم موخوره گیری؟یا یک وجب کوتاه کنم؟

دلم تنوع هم میخواد میترسم پشیمون هم بشم ازون ور اگه موهام کوتاه باشه استایل کردنش هم راحت تر میشه

چتری پرده ای هم میخوام بزنم

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

تو هرگوهی بخوری همون عنی که بودی هستی

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هرگوهی بخوری همون عنی که بودی هستی

از شوهر سیاه سوخته تو یا اون قیافه کج و معوج خودت با سوراخ های دماغت که مث خوک افتاده جلو و فک جلو اومدت که بهترم

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

اگه به نظرت بهت میاد کوتاه کن. موی کوتاه به نظر من خیلی شیک و قشنگه. و البته سالم.

اره دقیقا حس میکنم یجورایی شیکه

ب عنوان کسی ک مصری زد پشیمانم البته موخره نداشتم

مصری نمیزنم

ولی پارسال زدم و کراتین کردم خیلی خیلی خیلی بهم اومد

سلام چون تاپیک بسته شده بود اینجا میگم 

ویدیو درسی خب برای زیست میبینم

زبان هم کتابم امریکن انگلیش فایل هست..سرچ کن آموزش کتاب امریکن انگلیش فایل با سامان 

( داخل یوتیوب یا آپارات میاد خیلی خوب تدریس می‌کنه)

سلام چون تاپیک بسته شده بود اینجا میگم ویدیو درسی خب برای زیست میبینمزبان هم کتابم امریکن انگلیش فای ...

قربونت عزیزم لطف کردی اتفاقا من دو تا از کتاب های امریکن رو خوندم