2777
2789
عنوان

با پسر تک فرزند ازدواج میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 36 پست
خیر چون کسی که بدون برادر و خواهر بزرگ شده ممکنه از نظر روحی و روانی دچار مشکل باشه

الان من که دوتا داداش دارم و افسردگی و استرس شدید دارم رو چی میگی ؟ 

والا تا وقتی تک بودم زندگیم گل و بلبل بود اونا که اومدن آرامش ازم گرفته شد همش مث جوجه اردک پشت سر من بودن

این حرفا همش الکیه 

فقط ممکنه لوس باشن تک فرزندها چون توجه و محبت زیادی دریافت کردن 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

بله

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله چرا ازدواج نکنم ؟ خانواده کم جمعیت دوست دارم جاری خواهر شوهر دوست ندارم

اتفاقا خوبه که یه سوژه ایم برای غیبت دارین🤣

خدایا چنین کن سرانجام کار  تو خوشنود باشی و ما رستگار💝

فک کردم مشکلت این باشه که چون تنها فرزند پدر و مادرشه در آینده هر زحمتی داشته باشت گردن شما و شوهرت میشه

فامیل که اصلا مسله ای نیس😂

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

فک کردم مشکلت این باشه که چون تنها فرزند پدر و مادرشه در آینده هر زحمتی داشته باشت گردن شما و شوهرت ...

🤣🤣🤣

از خانواده پدری فقط با خود پدرم در ارتباطیم اون وقت تو دنبال فامیل پدری برای بچت میگردی

فامیل پدری من خوبن از فامیلا مادری بدم میاد

الان من که دوتا داداش دارم و افسردگی و استرس شدید دارم رو چی میگی ؟ والا تا وقتی تک بودم زندگیم گل و ...

شما ظاهر قضیه رو میبینی ما باطن قضیه رو

تظاهر به افسردگی خیلی خیلی با خوده افسردگی فرق داره 

شما باید تست بدی ببینی افسرده هستی یا نه واقعا نمیشه از خودت بگی چون برادرام اذیت کردن منم افسرده شدم

افسردگی یه چیز فراتر از ناراحتی و اذیت برادره 

اصلا بحث لوس بودن نیست انسان فردی اجتماعی هست و به شدت به اجتماعی بودن نیاز داره تصور کنید یه نفر از کودکی بدون اینکه برادری یا خاهری بعنوان همبازی داشته باشه بزرگ بشه میدونی تو روحیه اون آدم چه فاجعه ای اتفاق میوفته؟ 

حالا اینا به کنار منم تک فرزند نبودم ولی خودم افراد زیادی رو دیدم که تک فرزند بودن و درگیر مشکلات فرار از اجتماع ، استرس ، فوبیاهای مختلف و ... بودن

خیلی از تک فرزند ها مشتری دائمی تراپیست ها و روانپزشک ها هستن ولی برای گسی گه تو خانواده پرجمعیت بزرگ میشه این بیماری ها درصدش خیلی کمه شما شاید جزو اون درصد کم هستی از شانست 

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run  🔮🪄