2777
2789
عنوان

معشوقه ی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7530 بازدید | 126 پست
درست حس میکنیدیه بیماره که چندتا کاربری داره با داستانا و شخصیتای تکراری

کاملا درست یه بیمار 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ایشون تمام داستان هاش ساختگی تایپیکاشو بخونید از اون کانادا رفتنش تا حسرت دوست شو که میگه خوش ...

چقدر ماجرا داره🌝 بیا یکم محض سرگرمی همراهی کنیم باهاش، به هرحال خودش هم قصدش همینه

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
عزیزم ایشون تمام داستان هاش ساختگی تایپیکاشو بخونید از اون کانادا رفتنش تا حسرت دوست شو که میگه خوش ...

نوراحیل خیلی ممنونم از محبتت❤️❤️❤️❤️❤️تاپیکت قلبم رو گرم کرد

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

شوهرشم خیلیبییییییی........‌‌کثافت بخدا

از اونم اینور تره، بیچاره بچه، باید بشینه جدی اتمام حجت کنن با شوهرش، اصلاهم نباید سراغ زنه بره، این نه فردا روز یکی دیگه میاد

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

حالا نمیدونم چیزایی ک میگی درستن یا دروغ

ولی با تاپیک میشه قدرت کارما رو فهمید

توهمش دوستت ک شدید پیشرفت کرده رو بخاطر این ک ازدواج نکرده میکوبیدی تهش‌‌...

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

بلهده بار شغل شوهرش رو عوض کرده

شاید شوهرش مردهزار چهرس🤭🤪

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

🙏🙏پس تشخیصم اشتباه نبوده

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

حالا نمیدونم چیزایی ک میگی درستن یا دروغولی با تاپیک میشه قدرت کارما رو فهمیدتوهمش دوستت ک شدید پیشر ...

اینم گفتم ب خودت بیای

ک از تحقیر کردن بابت چیزایی ک بقیه ندارن دست بکشی

چون تاوان داره

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S