2777
2789
عنوان

معشوقه ی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7508 بازدید | 126 پست
جهنم مهم این دختر پاکی هستی وازدواج کردی و...ولی اون یه خانم لنگ رو هوا اگه میتونی یکم آبروشو ببر اگ ...

باشه گلم حتماااا دختره خانواده پولداری داره خیلییی حرصم میگیره 

خدا پول و زیبایی و شغل بهش داده که زندگی منو خراب کنه

حتماااا می‌خوام ابروشو ببرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهنم مهم این دختر پاکی هستی وازدواج کردی و...ولی اون یه خانم لنگ رو هوا اگه میتونی یکم آبروشو ببر اگ ...

تا دختر شکایت کنه و خانم مجبور به پرداخت غرامت شه😑 تازه لنگ رو هوا؟ اینجا باید گفت مرده شلوارش دوتا شده

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
باشه گلم حتماااا دختره خانواده پولداری داره خیلییی حرصم میگیره خدا پول و زیبایی و شغل بهش داده که زن ...

انشاالله

وزن الانم‌۸۲شروع رژیم از ۱۴۰۴/۵/۲۹انشاالله هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۷۰ وهدف نهایی۵۷ الان درحال حاظر جز گروه قرمز = رژیم پیوسته تاشب یلدا            

اسی یجای کار ایراد داره فکر نکنم این داستان راست باشه دروغ کدام دکتر جوان ظریف خوشکل میاد رابطه نامش ...

عزیزم ایشون تمام داستان هاش ساختگی تایپیکاشو بخونید  از اون کانادا رفتنش تا حسرت دوست شو که میگه خوش به حالش همه اطرافیانش پزشکن و پولدار و چند جا هم گفته شوهرم نظامی کاربری شیطونک دلناز و چند تا کاربری دیگه هم داره واقعا مریض 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خیلیی خوشگل تر از منه دختره

چقدر راحتی بااین قضیه خوشکلتر از منه  اسی جان داری خودت لو میدی تایپیک قطع کن یا دروغ جهت بازدید یااصلاخانم نیستی یا اقا هستی یا یک دختر شیطون داری اسکول میکنی مردم

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

تا دختر شکایت کنه و خانم مجبور به پرداخت غرامت شه😑 تازه لنگ رو هوا؟ اینجا باید گفت مرده شلوارش دوتا ...

شوهرشم خیلیبییییییی........‌‌کثافت بخدا

وزن الانم‌۸۲شروع رژیم از ۱۴۰۴/۵/۲۹انشاالله هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۷۰ وهدف نهایی۵۷ الان درحال حاظر جز گروه قرمز = رژیم پیوسته تاشب یلدا