2777
2789
عنوان

از خیر عروسی گرفتن نگذرید تا ابد حسرتشو میخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 29 پست
ولی من اون همه از خود گذشنگی رو لایقشون نمیدونستم ازینکه هیچکاری برام‌نکردن هیچوقت

شما ناراحت هستید چون از خود گذشتگی کردید و به انتخاب خودتون نبوده 

در کل اگه کسی دوست داره باید حتما انجامش بده

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

براهمون این رو میگی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
حقیقتا از پوشیدن لباس عروسی و اینکه همه چشمها روی من باشه حس چندان خوبی نمیگیرم...حتی تولدمم سر کار ...

مندنهذفقط این ازینکه هیچوقت برام‌کاری نکردن الانم نمیکنن و همیشه کوچیکم میکنن تو زندگیم‌دخالتدمیکنن دلم بابت ازین همه راحت گرفتن براشون‌میسوزه

مندنهذفقط این ازینکه هیچوقت برام‌کاری نکردن الانم نمیکنن و همیشه کوچیکم میکنن تو زندگیم‌دخالتدمیکنن ...

والا حق دارید

نباید از خواسته تون بگذرید‌

عروسی هم چیزی هست که در فرهنگ ما بوده و هست و مهمه..حالا برای من نبوده ولی به همه توصیه میکنم انجامش بدن...

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

خب علاقه ای ندارم به عروسی 😄اجبار که نیست عزیزم

ن عزیزم 

منم مجرد بودم میگفتم حتی عقد هم که کردم بعدش گفتم نمیخوام و رفتیم سفر ولی حالا واقعا دلم میگه کاش گرفته بودم

شماهم بعد مه ازدواج کنی معلوم میشه گلم وگرنه اجبار که ن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ن عزیزم منم مجرد بودم میگفتم حتی عقد هم که کردم بعدش گفتم نمیخوام و رفتیم سفر ولی حالا واقعا دلم میگ ...

راستش به نظرم به شخصیت روحی هرکس بستگی داره 

من کلا در مرکز توجه قرار گرفتن رو دوست ندارم و عروسی دقیقا همین موقعیت میشه برام

یکی از دلایلم اینه

راستش به نظرم به شخصیت روحی هرکس بستگی داره من کلا در مرکز توجه قرار گرفتن رو دوست ندارم و عروسی دقی ...

درسته

ولی من وقتی کلیپ عروسی میبینم یا عروسی میریم میبینم چه شب قشنگی میشد داشته باشیم و نداشتم

درستهولی من وقتی کلیپ عروسی میبینم یا عروسی میریم میبینم چه شب قشنگی میشد داشته باشیم و نداشتم

بله عزیزم درسته ممکنه بعد از ازدواج نظرم متفاوت باشه